A sosit berea proaspata - SKOL Nepasteurizat!

UNITED ROMANIAN BREWERIES BEREPROD (URBB) lanseaza noul SKOL Nepasteurizat, o bere proaspata produsa local, netratata termic, fabricata dupa o reteta proprie bazata pe ingrediente naturale. SKOL Nepasteurizat are un termen de prospetime de 12 saptamani.

“Suntem incantati sa lansam pe piata SKOL Nepasteurizat, un produs cu care ne-am propus sa readucem prospetimea berii produse in Romania. Noua investitie continua traditia noastra de a inova pentru a veni in intampinarea nevoilor si preferintelor consumatorilor romani, fiind esential pentru strategia noastra sa ne dezvoltam continuu, simultan cu particularitatile cererii pietei,” a declarat Shachar Shaine, presedinte URBB.

Produsa dupa o reteta proprie, SKOL Nepasteurizat este o bere blonda, cu un gust proaspat, innobilata cu hamei aromatic si cu un volum de alcool de 5%, fiind disponibila in versiunile de ambalare la doza si la sticla - atat returnabila, cat si nereturnabila, ambele de 0,5l.

Pentru fabricarea SKOL Nepasteurizat, UNITED ROMANIAN BREWERIES BEREPROD a investit 1,2 milioane euro in modernizarea liniei de productie a fabricii din orasul Pantelimon, judetul Ilfov. Noutatea o reprezinta instalatia de microfiltrare a berii, care inlocuieste procedeul de pasteurizare, asigurand prospetimea berii timp de 12 saptamani. Sistemul de microfiltrare, ce prevede doua etape, asigura retinerea eventualelor microorganisme din bere prin prefiltre (cu cartuse de 0,65 μm– care retin celulele de drojdie si particule grosiere) si filtre sterilizante (cu cartuse de 0,45 μm – care pot indeparta peste 1 milion de bacterii pe cm2 de membrana filtranta) si constituie o alternativa moderna la procesul de pasteurizare a berii, avand avantajul de a mentine aroma si prospetimea berii, evitand necesitatea tratamentului termic.

Capacitatea noii linii de imbuteliere a SKOL Nepasteurizat este intre 50.000 unitati/ora si 100.000 unitati/ora.

SKOL

Irina Gonta, Junior Media Associate