Rigola dus inaltime mica – un lucru mic pentru un beneficiu mare

Rigola dus inaltime mica Rigola dus inaltime mica

Rigola dus inaltime mica – unde le putem folosi?

 Din pacate nu orice casa construita poate beneficia de un spatiu ideal atat pe orizontala cat si pe verticala. Din pacate ratiuniile financiare sau/si terenul limitat au facut ca multe dintre constructii sa aiba dimensiuni mai mici decat ar fi fost de dorit. De aceea rigolele de dus cu inaltime mica au fost confectionate astfel ca dimensiunile sa fie suficient de diferite pentru ca orice client sa poata sa aleaga acel produs care i se potriveste. Acolo unde sapa nu a putut fi facuta cu dimensiuni mari, chiar si pentru aceste case, s-au gasit solutii tehnologice folosindu-se rigola dus de inaltime mica la montaj.

Ce contine setul rigolei dus cu inaltime mica?

Setul pentru rigola de dus contine in pachet urmatoarele componente:

  1. Capacul de otel inoxidabil.
  2. Rama din otel inoxidabil.
  3. Sifonul din otel inoxidabil cu garda hidraulica antimiros, usor de demontat si sita pentru par reziduual.
  4. Flansa ce se cupleaza la hidroizolatie.
  5. Manseta hidroizolanta.
  6. Picioruse pentru fixare.
  7. Instructiuni de utilizare.

Dimensiuni si instalare pentru rigola dus cu inaltime mica

Inaltime de montaj este mica ceea ce nu impiedica rigola sa aiba o eficienta maxima , cuprinsa intre 55 - 65 mm in sapa, iar adancime totala de aproximativ 80 mm. Debitul de scurgere este totusi mare – de 35 litri per minut, iar diametru sifonului este de 40 Ø. Lungimea rigolei de dus de inaltime mica este cuprinsa intre 500 mm si 1200 mm.

Atunci cand se face instalarea trebuie avuta in vedere unghiul sapei sa fie de 1 – 2 mm per metru spre rigola pentru ca aceasta sa poate prelua apele reziduale ale dusului. Iar inclinatia tevii de evacuare sa fie mai mare de 2 %.

Rigola dus cu inaltime mica un produs necesar, elegant si chiar mai mult decat atat

Produsele pot fi fabricate din material plastic si/sau otel inoxidabil in functie de cerintele clientului. Gratarul din otel inoxidabil poate fi incastrat cu ceramica (faiantabila) sau se pot achizitiona gratare care prin simplitatea lor ( o grafica realizata din linii si puncte), reusesc sa dea un farmec aparte rigolei de dus cu inaltime mica.

Temele de genul Val, Haos, Romb, Curcubeu, Dungi, Grecesc, Mat etc sau cu inscriptionare particulara dorita de client, se incadreaza armonios in baie, la dus, aducand un strop de relaxare, nu doar fizica, ci una mentala, de Feng Shui, acolo unde activitatiile igienico sanitare, am fost cumva gresit invatati cand eram copii, erau atat de pragmatice.

De aceea efortul inteligent al fabricantilor sau al comerciantilor nu este de a aduce produse „seci” si „reci”, utile pentru apa si atat, dar fara nici o legatura cu fiinta clientului, ci mai mult decat oricand apare ideea esentiala ca indiferent ce isi doreste clientul de la o rigola de dus cu inaltime mica sau orice este folosit la dus sau ori in casa, acesta trebuie sa beneficieze de utilitatea produsului, evident, la dimensiuni, buget si dorinte proprii, dar si un plus de confort, un plus de bine.

Informații de contact

Telefon

0759015622

E-mail