Patio Studio- un salon, asa cum toti ne dorim

saon de cosmetica patio studio saon de cosmetica patio studio

Cu totii ne dorim sa aratam cat mai bine, iar pentru asta suntem dispusi sa investim foarte multi bani in produsele de infrumusetare si ingrijire si in serviciile saloanelor de  cosmetica. Din pacate, nu toate saloanele de cosmetica ofera clientilor lor servicii pe masura tarifelor percepute.

Patio Studio, insa, face nota discordanta! Salonul de cosmetica din Baneasa Shopping City, desi se bucura de o locatie exclusivista, nu practica preturile piperate. In plus, la salonul de cosmetica beneficiati de servicii profesionale adresate atat doamnelor si domnisoarelor, cat si domnilor. Calitatea serviciilor oferite de salonul de cosmetica din Bucuresti este ireprosabila, Patio Studio ghidandu-se dupa deviza “ profesionalism, calitate si preturi avantajoase”.

O infrumusetare fara de pret!

Salonul de cosmetica Patio Studio prezinta mult mai mult interes vis-a-vis de nevoile si dorintele clientilor sai, decat in ceea ce priveste preturile mari, caracteristice celorlalte saloane din Baneasa Shopping City.

Oferta salonului de cosmetica se adreseaza, dupa cum spuneam, atat femeilor, cat si barbatilor. La salonul de cosmetica beneficiati de tratamente faciale profesionale, servicii de epilat, dar si de pensat si machiaj profesional. Pentru domni, salonul de cosmetica rezerva serviciile de tratamente faciale si servicii de epilare, care cuprind: brate, axila, piept, fese, picioare, spate, inghinal si interfesier. De asemenea, salonul de cosmetica, urmarind sa-si fidelizeze clientii, ofera si pachete la preturi promotionale. De exemplu, domnii pot beneficia de pachetul de epilat complet, la numai 300 lei.  

Profesionalism fara cusur

La salonul de cosmetica din Baneasa Shopping City va veti simti rasfatati si intotdeauna tratati cu respect. Echipa salonului de cosmetica Patio Studio este formata numai din profesionisti, care se dedica in totalitate clientilor lor, dorindu-si ca acestia sa revina oricand cu zambetul pe buze.

In prestarea serviciilor, la Patio Studio se utilizeaza aparatura de ultima generatie si produse cosmetice profesionale, recunoscute la nivel mondial.

Detalii suplimentare, dar si o lista a preturilor, gasiti pe www.patiostudio.ro. Va asteptam! 

Informații de contact

Persoana de contact

Patio Studio