Incarca telefonul oriunde, oricand cu ajutorul unei baterii externe!

Ti s-a intamplat vreodata sa fii pe fuga, sa ai nevoie de tableta sau telefon si niciunul din deviceuri sa nu aibe mai mult de 30% baterie ? Ce poti face in aceasta situatie?

Ei bine, si eu am avut in trecut aceasta problema, acum nu mai exista. Solutia e simpla, o baterie externa portabila.

Daca ai nevoie de ceva mic, elegant, care sa incapa in buzunar, iti recomand bateria externa portabila de 5,2 Ah (5.200 mAh), incape perfect in buzunar, avand dimensiunile unui ipod. La capitolul conectivitate, are un port USB de 1A si cabluri atat pentru dispozitivele mobile Apple (atat generatia veche cat si cea noua) dar si un adaptor microUSB. Sau poti foarte usor utiliza cablul tau de date. Acest dispozitiv are capacitatea relativ mica; fiind capabil sa incarce cam de 3 ori un telefon cu baterie de aproximativ 2000 mAh la un singur plin, dar luand in considerare dimensiunile, este de asteptat.

In cazul in care esti in continua miscare, si ai nevoie sa iti incarci atat tableta cat si telefonul, sau ambele telefoane, recomand o baterie externa de 10 Ah (10.000 mAh). Aceasta avand 2 porturi USB destinate incarcarii dispozitivelor, unul de 1A recomandat pentru telefon, sau mp3, si unul de 2A destinat in principal pentru dispozitivele mai mari, cum ar fi o tableta. Dimensiunea acestuia este una similara cu a unui phablet, ceea ce nu este tocmai usor de luat in buzunar. Dar poate fi transportat cu usurinta in geanta . Autonomia acestei baterii, la un plin, este de aproximativ 5 incarcari, considerand ca acumulatorul telefonului are 2000 mAh (Iphone 5).

Daca vrei sa fii si un pic ecologist, te poti indrepta spre o baterie externa de 10 Ah (10.000 mAh) cu un panou solar de 1.5 W. Aceasta are avantajul ca se poate reincarca cu ajutorul panoului solar incorporat. In plus, are un design deosebit si doua porturi USB, cu care poti incarca, de asemenea, doua gadgeturi in acelasi timp.

Toate cele trei modele de baterii externe sunt compatibile cu majoritatea modelelor de telefoane: Iphone, Samsung, HTC, LG, Sony, Huawei, BlackBerry etc

Si pentru ca tot se apropie Craciunul, aceste baterii externe pot fi o idee buna de cadou. Sunt un gadget util de care orice posesor de smartphone s-ar bucura.

Gadgetworld

Gadgetworld