Dingotrans iti amenajeaza casa cu tamplarie din lemn stratificat

Usi de interior Usi de interior

Amenajarea unei case este foarte importanta iar elementele care trebuie alese in acest scop trebuie alese cu multa grija. Cele mai importante elemente care dau contur casei sunt ferestrele, usile de exterior si de interior, scarile, balcoanele. Fiecare parte a casei are un loc special in modelarea aspectului ei.

Pentru cei care iubesc lemnul, pot alege sa execute toate aceste elemente din acest material, care continua sa fie alegerea preferata de catre multe persoane. O companie de renume din judetul Bacau, Dingotrans, te poate ajuta sa obtii toate aceste produse, din lemn stratificat.

Societatea Dingotrans se intinde pe o suprafata de peste 3000 mp, avand peste 30 de angajati care executa cu maiestrie tamplarie termopan din lemn stratificat.

Compania ofera clientilor sai usi de exterior, usi de interior, ferestre, scari de interior, balcoane, produse bricolaj, glafuri ferestre.

Dingotrans este o societate care ofera servicii specializate pentru a-ti imbunatati casa, cu experienta si pricepere in realizarea tamplariei, profesionista, atenta la detalii, cu o reputatie inalta si care respecta standardele de lucru la termenul promis.

Unul dintre cele mai importante elemente ale casei care te ajuta sa faci o prima impresie extraordinara este usa de la intrare. Ea da frumusete, gratie, stil si un simt unic al identitatii. Usile de exterior produse de Dingotrans sunt foarte atractive, fiind realizate din stejar sau molid, cu sectiune de 68x115, cu dubla traversa inferioara. Etansarea lor este una perfecta, datorita chederului dublu si al feroneriei germane Roto Dorsafe, ce are in dotare un sistem de inchidere in cinci puncte si o yala cu trei chei. Usile de exterior pot avea diverse grosimi, de 68, 78 sau 92 mm.

In interior, calitatea usilor din lemn este la fel de importanta. Alegerea unei usi de calitate poate fi o investitie minunata care poate dura o viata. Dingotrans produce aceste usi cu sectiunea de 40x110, in diferite modele cu rama si tablie, vopsite sau lazur transparent, care pastreaza naturaletea lemnului. Se lucreaza atat pe modele standard, cat si pe cele preferate de client indiferent de forma sau stil.

Ferestrele din lemn pot oferi pur si simplu interioarelor casei tale un aspect modern si sunt disponibile in diverse culori care sa se potriveasca cu restul incaperilor. Ferestrele Dingotrans sunt realizate din lemn de molid, stejar sau meranti, avand profile stratificate din 3 lamele, imbinate in dinti fara noduri.

Scarile de interior sunt produse din stejar, fag sau rasinos natur, ele putand fi suspendate sau placate. Balustrada este realizata din balustri care au rol de rezistenta, cu dimensiunea de 80x80 mm in sectiune.

Balustradele, balcoanele din lemn, dau o nota aparte casei, iar balcoanele realizate de Dingotrans sunt executate din lemn de rasinoase cu o umiditate de 10-15% si sunt prevazute cu jardinierepentru flori, potrivite stilului rustic.

Informații de contact

Nume Companie

Dingotrans

Telefon

0751058901

E-mail