De unde cumparam cadouri de sarbatori la preturi accesibile?

Cumparaturile online sunt cea mai accesibila metoda prin care putem alege cadourile potrivite pentru cei dragi, din mai multe motive: evitam aglomeratia specifica acestei perioade, preturile “umflate” si lipsa de varietate a produselor. Daca nu ati facut-o pana acum, este timpul sa va alegeti cadourile pentru cei dragi prin intermediul magazinelor si portalurilor online.

Un magazine excelent pentru pentru luna sarbatorilor este miniPRIX, datorita varietatii produselor si a reducerilor speciale de Sarbatori. La miniPRIX se pot gasi imbracaminte si incaltaminte pentru femei, barbati si copii, dar si accesorii sau produse alimentare.

Iata cand putem cumpara mai ieftin de la miniPRIX:

Lunea, magazinul miniPRIX ofera reduceri in cadrul promotiei “Stock Shock” cu reduceri pana la 80% la articole pentru femei cu stoc pana in 10 bucati, precum: pulovere, cizme de piele, rochii, pijamale, dar si la haine si accesorii pentru barbati (camasi, incaltaminte, papioane, fulare, esarfe si altele).

Martea sunt “3 ceasuri bune” pentru o serie de produse de sezon pentru femei si barbati. Se pot cumpara jeansi, pulovere, jachete sau fuste, rochii si pantofi pentru petrecerile de sarbatori cu discounturi considerabile. Promotia este valabila doar martea intre orele 09.00-10.00; 13.00-14.00 si 18.00-19.00.

Miercurea noaptea este dedicata reducerilor colosale pana la 80%. Se pot achizitiona articole de imbracaminte si incaltaminte de la colectiile recomandate pentru tine, Stock Shock, Kenvelo. Discountul se aplica pentru produse de imbracaminte precum geci, jachete, pulovere, pantaloni si incaltaminte.

Joia si vinerea sunt zilele cand la miniPRIX reducerile se intorc de Craciun, doamnele vor avea -30% la toate articolele de imbracaminte: pulovere, paltoane, geci, pantaloni De Anul Nou, vor fi reduceri intre 40 si 50% la sacouri, camasi, dar si la jeans, pantaloni si pulovere

Dintre produsele de pe site, veti putea alege vineri incaltaminte, geci, paltoane si pardesie de calitate, la preturi reduse. Produsele miniPRIX sunt cadouri excelente pentru toata familia.

Imbracamintea, incaltamintea si accesoriile de la miniPRIX se pot comanda online, pe www.miniprix.ro sau prin intermediul aplicatiei miniPRIX care se poate descarca din Google Play. Daca preferati sa mergeti in magazine, veti gasi produsele  la oricare dintre magazinele din Bucuresti din Otopeni, Piata Romana, Militari sau 1 Mai.

Datorita varietatii produselor si a preturilor foarte accesibile, miniPRIX este unul dintre cele mai iubite magazine de imbracaminte si incaltaminte din tara.

Fa-ti lista de persoane carora vrei sa le daruiesti ceva si alege dupa bunul plac dintre miile de produse reduse de la miniPRIX!