Curs Trainer NLP Acreditat- Pentru o viață trăită la cel mai înalt nivel

Gină Veveriță - Master Trainer de NLP, Time Line Therapy®, Trainer Hipnoterapie și Coaching. Gină Veveriță - Master Trainer de NLP, Time Line Therapy®, Trainer Hipnoterapie și Coaching.

Sunt persoane care se nasc cu o abilitate extraodinară de a susține discursuri în public. În același timp sunt persoane pentru care vorbirea publică este o frică mai frecventă decât pentru a muri! Unul dintre domeniile care te poate ajuta să depășești această teamă se numește NLP. Programarea Neuro-Lingvistica este un domeniu de studiu unic pentru că ne oferă cadrul perfect să începem să trăim viața cu sens. NLP ne arată concret cum putem înțelege mai bine comportamentul uman, cum să comunicam mai eficient cu alte persoane și, mai mult decât atât, ne accelerează dezvoltarea personală sau creșterea profesională.

Cum ar fi să poți beneficia de cursurile cele mai mari companii de pregătire NLP din lume ? Cum ar fi să poți învață să te simți confortabil și sigur ca prezentator? Trainingul NLP Trainer îți oferă cunoștințele și instrumentele de care ai nevoie pentru a deveni un prezentator extrem de profesionist și confortabil, de încredere, un vorbitor cu resurse.

De cele mai multe ori nu totul se rezumă la ce spui, ci la cum o spui. Prin structurarea limbajului și înțelegerea modului în care oamenii se schimbă și învață, vei putea transforma gândirea și comportamentul publicului. Întreaga pregătire presupune un proces în care vei învăța și experimenta cum să transformi orice teamă pe care o ai, în entuziasm, energie și încredere, astfel încât succesul să fie garantat.

Trainingul NLP Trainer te ajută să descoperi arta de a vorbi cu un grup, de a i te adresa corect și de a interacționa cu el. Cursul te ajută să utilizezi NLP în moduri avansate pentru a putea controla audiența și a spori competențele studenților. Pentru a obține rezultate puternice, publicul trebuie atras, distrat și mișcat, iar acest lucru se poate obține numai printr-un discurs eficient!

„Cursul de NLP Trainer este ultima treaptă pe care NLP îl oferă, predând cum să prezentați grupurilor și cum să predați grupurilor. În timp ce cei mai direcți beneficiari pot fi aceștia interesați de predarea în sine a NLP, abilitățile și comportamentele pe care le deprindeți sunt utile și aplicabile într-o mare varietate de contexte. Indiferent dacă doriți să faceți prezentări sau discursuri, să lucrați mai eficient în echipă, să gestionați întrunirile mai eficient, să conduceți grupuri sau desfășurati cursuri, seminarii sau ateliere profesionale, veți găsi acest curs de neprețuit. Pe scurt, formarea NLP Trainer este diferența dintre a fi prezentator bun și prezentator de top din industrie.”, explică Gină Veveriță - Master Trainer de NLP, Time Line Therapy®, Trainer Hipnoterapie și Coaching.

Cursul presupune participări la prezentări de grup, care se vor concentra pe un anumit subiect în contextul de formare NLP - de obicei ales din afaceri și vânzări, educație sau asistență medicală, etc. Conținutul prezentărilor individuale se află pe anumite domenii ale NLP, astfel încât vei avea ocazia să integrezi complet informațiile NLP pe care le cunoști deja, în timp ce dobanesti abilitați și materiale noi.

Gină Veveriță - Master Trainer de NLP, Time Line Therapy®, Trainer Hipnoterapie și Coaching iți oferă șapte motive pentru care alegi să participi la pregătirea NLP Trainer:

•             Ești la început de drum în susținerea de prezentări sau dorești să înveți să susții prezentări cu adevărat reușite și dinamice;

•             Îți dorești să te simți confortabil și încrezător în fața unei audiențe oricât de mari, să elimini pentru totdeauna frica de a vorbi în public și tracul de scenă;

•             Daca ești deja coach, trainer, consultant, leader, manager sau proprietar de afacere și vrei să transmiți mesajul în mod clar și să fii perceput că o persoană-cheie și cu influență;

•             Dorești să construiești o afacere de succes în domeniul NLP;

•             Vrei să te faci remarcat mai mult, pentru a-ți accelera evoluția în carieră și îți dorești să nu te mai simți depășit de colegii tăi, care au mai mare încredere în ei;

•             Îți dorești să fii mai bine pregătit și mai sigur pe tine la întâlniri, fie ele unu la unu sau de grup, sau îți dorești să ai o afacere de succes;

•             Vrei să treci de la nivel de excelența în relațiile, carieră, afacerea și viața ta;

Cine poate urma cursul NLP Trainer?

Cursul NLP Trainer Acreditate se adresează în primul rând celor interesați de predarea NLP-ului că disciplina în sine, însă oricine poate beneficia de abilitățile și comportamentele deprinse în urma acestui curs, fiind utile și aplicabile într-o mare varietate de contexte. Oricare ar fi obiectivul vizat de tine – susținerea discursurilor sau prezentărilor, eficientizarea lucrului în echipă, gestionarea eficace a întrunirilor, leadership-ul sau predarea cursurilor, seminariilor sau atelierelor profesionale – vei găsi acest curs de neprețuit!

“NLP Trainer este nu numai o experiență unică de învățare ci și o oportunitate de afaceri. Cursul de Trainer NLP Acreditat este cea mai înaltă treaptă în domeniul Programării Neuro Lingvistice (NLP) în cadrul căruia înveți să susții prezentări de succes și să predai în fața grupurilor. Cursul de Trainer NLP poate face diferența dintre un prezentator bun și un prezentator de top în acest domeniu. La sfârșitul cursului de Trainer NLP, prin natura aptitudinilor pe care le vei dobândi, vei avea capacitatea de a te transforma într-o autoritate în domeniu și vei fi încrezător în prezentările susținute, indiferent de tema acestora. Pentru a participa, trebuie să aveți o certificare la nivelul NLP Practitioner. Pentru a fi certificat, trebuie să aveți o certificare Master NLP Practitioner.”, explică Gină Veveriță - Master Trainer de NLP, Time Line Therapy®, Trainer Hipnoterapie și Coaching

Ce presupune cursul de NLP Trainer

Stabilirea raportului este un factor cheie în întreaga comunicare umană. Apropierea merge mult mai mult decât raportul și apare în mod normal în mod aleatoriu. Așadar, înțelegerea comportamentului psihologic al publicului căruia i te adresezi, poate ajuta la dictarea stilului de pregătire și proiectarea cursului. Acum este momentul să îți transformi abilitățile de comunicare și de motivare în grup. Cursul NLP Trainer te învață cum să creezi o legătură profundă și eficientă cu publicul tău.

Gină Veveriță - Master Trainer de NLP, Time Line Therapy®, Trainer Hipnoterapie și Coaching îți prezintă care sunt cele mai importante avantajele ale trainingului NLP Trainer:

•             Vei învăța să iți depășești teama de a vorbi în public și să îți poți exprima gândurile cu ușurință;

•             Vei descoperi și înțelege multiplele posibilități de afaceri în NLP și vei avea capacitatea de a proiecta instruirea exact așa cum îți dorești, cu maximum de atracție la public;

•             Vei ști cum să crești vizibilitatea organizației tale, inclusiv a consiliului de administrație și/sau a comitetelor, precum și a acționarilor și furnizorilor;

•             Vei cunoaste beneficiile unei cariere pe scenă și cum să eviți greșelile pe care majoritatea vorbitorilor le fac;

•             Îți vei crește credibilitatea, în așa fel încât să ai un flux constant și permanent de clienți, care doresc și pot să cumpere de la tine;

•             Îți vei îmbunătăți abilitățile de leadership și de conducere, astfel încât oamenii să te privească cu mai mult respect și admirație;

•             Vei deveni un vorbitor mai eficient, având abilitatea de a-ți prezenta produsul și compania astfel încât să îți crești comisioanele din vânzări chiar și cu 12 luni înainte;

•             Vei ști cum să îți creezi o rețea de vânzări mult mai mare, cu mai puțin efort decât în prezent;

•             Vei putea să creezi, construiești și păstrezi relații valoroase cu clienții tăi, care să reziste pe termen lung, imbunatatindu-ți profiturile;

•             Vei putea să începi oricând să pregătești și alți oameni și să dai startul unei noi cariere, care să fie profitabilă chiar de la început.

Tehnicile și abilitățile dobândite ca absolvent al cursului NLP Trainer sunt metode avansate și cu un spectru de aplicare vast încât pot fi utilizate într-o gamă largă de domenii din viață profesională, printre care: educație, afaceri, management, leadership, vânzări, terapie, coaching, training sau oricare alte activități unde este vizat lucrul cu grupurile.

NLP Trainer este aprobat de American Board of Hypnotherapy and NLP ( ABNLP). Procesul de evaluare și certificare se desfășoară pe o perioada de 4 zile, în care se vor testa abilitățile tale scrise și de prezentare în domeniul NLP. După finalizarea cu succes, vei deveni un Trainer NLP certificat. Certificarea se poate obține numai prin programul de evaluare, și îți va fi oferită imediat după încheierea cursului . “După finalizarea cursului, vei avea acces la programul de Master Trainer, care se desfășoară pe durata a 5 ani, iar la finalul programului vei putea organiza propriul curs de Trainer NLP prin intermediul ABNLP.  Eu împreună cu alți formatori NLP de renume, asistenți sau coach, îți vom oferi o experiență de neprețuit în dezvoltarea ta persoanală.”, Gină Veveriță - Master Trainer de NLP, Time Line Therapy®, Trainer Hipnoterapie și Coaching

Acum ai oportunitatea de a stăpâni tot ceea ce NLP oferă pentru a face pași pozitivi spre un viitor de succes. Și ceea ce înveti este sigur că te va inspira și te va motiva pentru a-ți atinge obiectivele, și desigur pe alții prin intermediul tău. Puterea este în mâinile tale, pentru că doar noi suntem cei care putem lua cele mai bune decizii pentru noi.

Află mai multe detalii despre cum poți participa la următorul curs NLP Trainer pe https://nlpdiscovery.ro/cursuri/cursuri-nlp-trainer-acreditate/

Despre Gină Veveriță - Master Trainer de NLP, Time Line Therapy®, Trainer Hipnoterapie și Coaching.

A studiat timp de 7 ani la școala Tad James Co, din Las Vegas, SUA și are o experiență de peste 10 de ani în care aplică NLP la nivel international. Este certificată Master Trainer în NLP și Trainer TLT, Coaching și Hipnoză, este life și business coach, a călătorit în lumea întreagă și are o cunoaștere vastă a comportamentelor din diferite culturi este pasionată de șah, a practicat acest sport timp de 20 ani în competiții internaționale. A desfășurat cursuri de formare în multe companii importante din țară și este antreprenor de succes din 1995.