Cea mai bogata camara pentru iarna

gemuri patiserii gemuri patiserii

O camara bogata nu inseamna neaparat multe borcane cu sute de retete de gem si dulceata, ci doar cateva, dar delicioase si gustoase. Daca vrei sa ai cele mai bune gemuri in camara ta, incearca-le pe cele mai bune de pe piata, acelea de la Duro. Cu gemurile pentru patiserii de la Duro puteti avea cele mai delicioase zile si seri. Gemurile de la Duro sunt delicioase pe paine, ca atare, la micul dejun, dar si ca umpluturi in prajituri, fursecuri, torturi, cornulete, clatite, desigur in desertul preferat al fiecaruia dintre noi.

Dulceturi delicioase cu fructe de sezon. Daca nu stii ce dulceturi cu fructe de sezon sunt cele mai bune, iti recomandam gemurile pentru patiserii de la Duro. O mare familie inspirata de traditiile autohtone ofera clientilor produse autentice de cea mai buna calitate si preturi imbatabile. Preparam gemurile noastre doar din fructe proaspat culese de pe plaiurile mioritice ale tarii, incurajam producatorii locali si oferim cele mai bune gemuri cu fructe de sezon. Acordam o atentie deosebita mediului, respectand ritmurile naturii. De aceea, avem implementata o strategie de productie sustenabila care ne permite sa pastram echilibrul si armonia cu tot ceea ce ne inconjoara.

Vrei sa pastrezi savoarea celor mai bune gemuri si in camara ta? Gasesti umpluturile pentru patiserie de la Duro in toate lanturile mari de magazine, supermarketuri si distrbuitori agreati din fiecare judet.