Black Week and the Blackest Friday la bigstep!

black friday bigstep reduceri black friday incaltaminte copii

bigstep®, cea mai mare retea de magazine specializata exclusiv pe vanzarea de incaltaminte pentru copii, a dat startul celui mai tare eveniment de shopping al anului: Black Week and the Blackest Friday.

Campania promotionala se desfasoara timp de 10 zile consecutive, in perioada 14-23 noiembrie 2014 si are ca obiectiv reducerea preturilor la incaltamintea pentru copii din colectia de toamna-iarna. Parintii vor putea achiztiona produse pentru copiii lor cu reduceri de pana la 40%, in limita stocului disponibil.

Mecanismul de aplicare al reducerilor este unul progresiv, stabilit pe intervale de timp, dupa cum urmeaza:

• în zilele de 14-15-16 noiembrie (vineri, sâmbătă, dumincă) produsele găsite pe site-ul bigstep.ro în categoria Black Friday vor avea o reducere de 10%;
  •  în zilele de 17-18-19 noiembrie (luni, marți, miercuri) produsele găsite pe site-ul bigstep.ro în categoria Black Friday vor avea o reducere de 15%;
  • în zilele de 20-22-23 noiembrie (joi, sâmbătă, duminică), produsele găsite pe site-ul bigstep.ro în categoria Black Friday vor avea o reducere de 20%;
  • vineri, 21 noiembrie 2014 reducerile vor atinge pragul maxim de 40%.

Reducerile mentionate mai sus sunt valabile pentru comenzile online pe site-ul www.bigstep.ro si se cumuleaza cu discounturile oferite prin cardurile de fidelitate ale clientilor inscrisi in Clubul bigstep®. Conditiile de livrare raman neschimbate: timp de livrare 24 h, transport gratuit indiferent de valoarea colectului si posibilitate de retur de pana la 90 de zile.

In magazinele fizice din Bucuresti si din Cluj, campania promotionala Black Week and the Blackest Friday se va desfasura diferit. Regulamentul oficial poate fi consultat pe site-ul magazinului.

S.C. PREMIUM FOOTWEAR SRL

Ana Girbea