Transport colete door to door Anglia Scotia Germania

Transport persoane colete pachete international Transport persoane colete pachete international

O modalitate simpla si sigura de a calatori in afara granitelor tarii, in tari din Europa este prin intermediul autocarelor si a microbuzelor care efectueaza periodic curse din Romania. O societate de transport care detine doar mijloace de transport moderne care presteaza servicii in acest domeniu, cu o lunga experienta dobandita de-a lungul anilor este EURO-TRIP, din Suceava.

Serviciile principale desfasurate de catre companie sunt:

• Transport persoane international
  • Transport international colete door-to-door
  • Transport masini
  • Inchirieri auto

Autovehicule moderne fac parte din parcul auto EURO-TRIP, iar printre facilitatile intalnite putem enumera aerul conditionat, televizorul, scaunele reglabile, WC-ul si multe altele. Cateva dintre autovehiculele care fac parte din parc sunt: un Mercedes Benz- Viano Extra- Lung de 7+1 locuri din anul 2013, un Mercedes Benz- Vito de 8+1 locuri din anul 2013, un Mercedes Benz- Sprinter 516 de 20+1 locuri din anul 2013, un Mercedes Benz- Sprinter 319 de 8+1 locuri din 2011, un VW T5 Caravelle din 2007 de 8+1 locuri, un Volkswagen- LT35 din 2006 de 16 locuri, un Volkswagen – LT28 din 2004 de 8+1 locuri, un autocar Setra de 47+2 locuri din 2004 si un autocar Mercedes Benz- Travego din anul 2005. Acestora li se mai alatura 5 remorci acoperite destinate la transportul bagajelor si a coletelor clientilor in conditii de siguranta si 4 trailere autorizate si asigurate pentru transportul autoturismelor, motocicletelor si a mopedelor, acestea avand talpi metalice si sistem propriu de franare. Remorcile pentru bagaje sunt de doua feluri: un tip cu o lungime de 2,5 m si o latime de 1,2 m si inca un tip cu o lungime de 3 m si o latime de 1,5 m.

Coletele transportate pe ruta Romania- Europa si retur, sunt cu preluare si livrare direct la adresa. Tarile in care se efectueaza transportul coletelor sunt Anglia, Belgia, Olanda, Scotia si Germania. Pretul transportului este calculat in functie de dimensiunea coletului, adica de inaltimea, latimea, inaltimea si greutatea acestuia.

Este important de stiut ca un pasager poate calatori cu pana la 45 kg de bagaj gratuit. Fiecare kg in plus transportat este taxat in plus cu 1 euro/kg. Pretul coletelor ridicate din Suceava este de 1 euro/ kg, iar pretul coletelor ridicate din alte judete este de 1.5 euro/ kg. Valoarea minima a unui colet transportat este de 15 euro.

Mai multe informatii suplimentare despre compania EURO- TRIP din Suceava, despre serviciile prestate si date de contact se pot gasi pe pagina web www.euro-trip.ro