Agregate de balastiera si nisip Iasi

nisip nisip

Sc Vam Sofi Trans SRL este un furnizor de servicii complete de nisip Iasi, balast și alte produse agregate. Suntem o companie dedicată progresului. Este modul în care ne gândim. Modul în care acționăm. Modul în care abordăm fiecare proiect.

Agregatele De Balastiera

Agregatele din nisip Iasi, pietris si piatra  se folosesc la fabricarea betoanelor si sapelor de orice clasa, la realizarea prefabricatelor din beton, la tencuieli, la fabricarea mixturilor asfaltice, la fundatii si straturi de drumuri rutiere, in industria mortarelor si adezivilor, sub forma de amestec de agregate nelegate sau legate hidraulic, precum si la constructii de cai ferate.

Balastierele sunt amplasate in albiile raurilor. Agregatele de balastiera sunt obtinute in urma prelucrarii balastului in vederea producerii de nisipuri Iasi si pietrisuri.
Nisipul Iasi si pietrisul sunt roci sedimentare neconsolidate care se afla in albiile minore.Elementele care formeaza nisipurile Iasi si pietrisurile din terase sau albii minore pot proveni din roci metamorfice, magmatice sau sedimentare in functie de formatiunile strabatute de cursul de apa. Nisipurile Iasi si pietrisurile alcatuiesc sesul aluvionar al cursurilor mediu si inferior al tuturor raurilor.

Produse obtinute din exploatarea carierei:
Macadam sort 0-63 mm
Amestec optimal obtinut din piatra sparta si refuz de ciur cu un grad inalt de compactare ,folosit la infrastructura drumurilor si platformelor.
Piatra Sparta Sortata 31,5-63 mm;90-200 mm
Agregat natural obtinut prin concasare simpla a rocilor si selectionat in sortul (31,5…63)mm,folosit de regula ca material de impanare la constructia drumurilor si platformelor industriale.
Nisip Iasi concasat 0-4 mm
Criblura / Nisip Iasi concasat sort 0-4 mm, obtinut prin sfaramarea rocilor sub 4mm diametrul.
Cribluri 4-8 mm;8-16 mm;16-31,5 mm
Criblurile sunt obtinute prin concasare mecanica din roci vulcanice si folosita la fabricarea mixturilor asfaltice a betoanelor din ciment si sortate in diverse sorturi astfel: Sort:4-8 mm / 8-16 mm / 16-31,5(25) mm.
Blocuri Granit 50-2000 kg
Blocuri de granit de 50-2000 Kg rezultati in urma derocarilor cu explozivi si selectati dupa tipodimensiuni,folositi in constructii hidrotehnice,indiguiri cat si la fabricare placilor ornamentale din piatra naturala.
Piatra Bruta 0-800 mm
Produs natural obtinut prin sfaramarea rocilor , cu dimensiuni intre 0-800 mm , folosit in constructii hidrotehnice , indiguiri si procesare prin sfaramare mecanica in vederea obtinerii de granule de diverse dimensiuni.

Principalele Tipuri De Roci Din Romania:
Rocile magmatice,se formează prin solidificarea magmei, ieşită la suprafaţa sau în straturile superioare ale scoarţei terestre. La rândul lor rocile vulcanice se clasifică în roci efuzive (vulcanice) şi intruzive (plutonice). Rocile efuzive sunt acele roci, care se formează în urma solidificării magmei la suprafaţa scoarţei, de obicei se formează ca urmare a erupţiilor vulcanice. Rocile intruzive se formează ca urmare a solidificării magmei în straturile superioare ale scoarţei.

Roci magmatice – agregatele sunt obtinute din concasarea unor roci magmatice ca andezit, bazalt, dacit. Produsele oferite sunt urmatoarele:
- cribluri: nisip Iasi de concasaj 0-4 mm, criblura 4-8 mm, criblura 8-16 mm, criblura 16-25 mm;
- piatra sparta pentru drumuri (sort 25-63 mm);
- piatra sparta pentru calea ferata (sort 31,5-50 mm);
- piatra bruta;
- deseu de cariera si split 0-25 mm.

Calcar – agregatele sunt produse pentru a fi folosite in special in industrie (rafinarea zaharului, producerea carbidului ) dar si pentru executia de platforme si drumuri forestiere.
Principalele sorturi ce pot fi livrate sunt:
- calcar sort 0-25 mm, sort 0-40 mm, sort 0-60 mm, sort 60-90 mm, sort 80-120 mm.

 

Informații de contact

Nume Companie

Sc Vam Sofi Trans SRL

Telefon

0740839408

E-mail