4 motive pentru a alege viata de celibatar

motive pentru a alege viata de celibatar

In zilele noastre, tot mai multi tineri aleg viata de celibatar, intrucat constata ca nu este pentru ei casatoria. In viziunea acestora, a fi intr-o relatie cu cineva pentru tot restul vietii inseamna sa ai anumite restrictii, sa nu poti face intotdeauna ceea ce vrei si sa depinzi de partener tot timpul. Unii barbati isi dau seama inca de la 20 de ani ca ei nu sunt facuti pentru a fi intr-o relatie de lunga durata si spun un NU categoric casatoriei.

Desigur, acestia sunt subiectul de discutie a celor din jur adesea, in special al parintilor care considera ca fi copilul lor trebuie, asemenea lor, la randul lui, sa isi intemeieze o famile. Insa, celibatarii au motivele lor pentru care aleg acest statut.

Iata motivele pentru care barbatii aleg sa fie celibatari:
  • Libertate

Pentru cei mai multi barbati singuri, posibilitatea de a actiona dupa propria dorinta in orice moment este cea mai importanta. Fie ca isi doresc sa iasa in oras, fie ca vor sa se plimbe, in calea lor nu va fi niciodata nimeni. De asemenea, pe langa acestea, ei au libertatea de a apela la tot felul de servicii, fara a se simtit stingheriti in vreun fel. De exemplu, fiecare barbat merge, macar o data in viata, sa incerce masajul erotic. Pentru un masaj de relaxare erotic Confidential este salonul potrivit, intrucat maseuzele experimentate cunosc tehnici eficiente prin care fiecare parte a corpului se relaxeaza. Astfel, barbatii care s-au saturat de prejudecati, trebuie sa treaca pragul acestui salon.

• Lipsa de responsabilitati

Odata cu viata de familie, orice barbat incepe sa aiba diverse responsabilitati, mai ales daca apare si un copil. Desi nu recunosc, majoritatea barbatilor se simt infricosati de posibilitatea de a fi pentru tot restul vieti responsabili pentru cineva, dar si pentru ca trebuie sa renunte la timpul lor liber. De cele mai multe ori, barbatii pun pe primul loc iesirile cu prietenii, plimbarile spontane, adica activitati care se raresc considerabil odata cu casatoria si cu un copil.

• Teama de monotonie

Pe de alta parte, unii barbati considera ca in viata de cuplu se instaleaza foarte usor monotonia, iar pentru ei aceasta inseamna distrugerea relatiei. Ei nu simt nevoia de a sta tot timpul cu persoana de sex opus, de a imparti totul si, implicit, de a avea stabilitate emotionala. Astfel, teama de a cadea in monotonie si de a se transforma relatia intr-o rutina ii sperie pe anumiti barbati si ii face sa respinga ideea unei relatii de lunga durata.

• Dorinta de a experimenta

Barbatii sunt mult mai activi decat femeile din toate punctele de vedere. Ei simt mereu nevoia de a pleca si de a descoperi lucruri si senzatii noi, iar in viziunea lor cu o femeie alaturi nu ar putea experimenta tot ceea ce isi doresc. Bineinteles, in aceasta categorie intra si relatiile sexuale. Este demonstrat faptul ca celibatarii intretin relatii cu mai multe persoane, mult mai frecvent.

Asadar, barbatii au o multime de motive pentru care aleg singuratatea. Bineinteles, unii nu sunt facuti pentru viata de familie si pentru responsabilitatile care vin odata cu casatoria. De altfel, unii vor sa isi traiasca viata la maximum si sa profite de fiecare clipa de care o au pentru a se distra alaturi de prieteni. Cu toate ca presiunea din partea celor dragi poate fi destul de mare, pentru unii barbati celibatul a devenit un mod de viata.

CONFIDENTIAL

Echipa CONFIDENTIAL