SC HTAG PR SRL

HTAG PR HTAG PR

Fondată în 2014 de Simona Ionașcu, compania HTag PR a pornit la drum cu gândul de a face PR și Talent Management pentru câțiva dintre artiștii din România, aflați la început de drum în cariera lor muzicală. În spatele acestui brand jucăuș și a echipei tinere stau însă mai bine de 20 de ani de experiență în industria muzicală, advertising și media, precum și traininguri, facultăți și un master internaționale în comunicare. 

În doar 3 ani, micuța agenție a bifat deja campanii complexe de comunicare și PR, rebranding și Celebrity PR pentru artiști internaționali ca Alexandra Stan și Zucchero, pentru artiști români mainstream ca Alex Velea, Adda sau Liviu Teodorescu, dar si mai puțin mainstream, precum Alexandra Ușurelu, însumând astfel colaboarari cu peste 50 artiști și proiecte pe piața muzicală românească.

Legendele rock-ului de la noi, precum Holograf, Iris și Compact s-au inclus și ele, în repetate rânduri, în portofoliul produselor și evenimentelor comunicate de HTag PR, care a gasit noi cai si instrumente de a atinge obiectivele fiecarui concert, turneu sau lansare de single in parte.

Tabara de Muzica organizata in colaborare cu Marius Moga, la fel și festivalul internațional de tribute HeyDay (editia 1), Miss Universe - competiția de frumusețe cea mai importantă din România, sunt alte cateva proiecte ce poarta amprenta unei comunicari eficiente si creative.

În completarea activităților de comunicare și PR vin evenimentele de lansare ale unor locații precum restaurante, cafenele, pub-uri, care adună la un loc influencerii, VIP-urile și presa specifică fiecărui domeniu de activitate al clienților.

Expozițiile de pictură în locații nonconformiste și evenimente culturale integrate se includ cu succes în proiectele agenției, la fel și activările pentru prezervative, sucuri, cafea sau vinuri.

În social media, echipa HTag PR este prezentă în special făcând strategie, management și conținut pentru clienții săi din HoReCa.

Copywriting-ul ocupă un loc de cinste în deontologia profesională a angajaților și colaboratorilor HTag PR. Ei nu inventează niciodată știri, ei scot la suprafață informațiile relevante și le ambaleazaă în mod atrăgător și diferit pentru fiecare segment de public în parte. Să știi să comunici pe limba consumatorilor având în permanență în vedere obiectivele clienților, să știi să coordonezi mesajele de pe toate canalele de comunicare, să faci o strategie coerentă și memorabilă e o artă în sine. Să vinzi bilete revoltător de scumpe într-un timp record, să intri cu știri acolo unde picior de informație de divertisment nu a călcat, să integrezi mainstream-ul în comunitatea de hipsteri fără să-și ia #hate, să obții o bună reputație în condiții evidente de dezavantaj în teren, să te lupți su morile de vânt și să plutești glorios deasupra tuturor prin inovație, volum, calitate și profesionalism, cam acestea sunt reperele de la HTag PR.

Informații de contact

Judet

Bucuresti

Localitate

BUCURESTI

Adresă

STRADA OCCIDENTULUI 3

Cod Unic de Înregistrare

Ro33362341

Nr. Înmatriculare

J40/8116/08.07.2014

Telefon

0040720022137

E-mail