SC Borg Design SRL

ListaFirme ofera modalitatea cea mai simpla de a realiza contacte si dezvolta relatii pe piata dinamica a firmelor din România. Informatiile relevante privind concurenta: cifra de afaceri, profit, numar de angajati si bonitatea va pot fi de asemenea utile.

Pe listafirme.ro puteti efectua selectii, targeta in functie de criteriile dorite, realiza operatiuni cu liste si in plus aveti si posibilitatea de a genera statistici care va vor facilita activitatile de promovare si monitorizare.

Intr-un climat economic nefavorabil, acuratetea datelor a devenit extrem de importanta mai ales cand se iau decizii care privesc in mod direct evolutia financiara a companiei.

Portalul listafirme.ro ofera managerilor noi oportunitati de dezvoltare a afacerii prin acces direct la toate companiile din tara. Astfel, membrii ListaFirme pot afla pe ce loc se situeaza in domeniul lor de activitate, cine sunt concurentii lor si care sunt rezultatele financiare inregistrate de catre partenerii de afaceri.

Ca variante de promovare sau verificare clienti va recomandam abonamentele online sau CD-urile ListaFirme.

Abonamentele online ofera informatii despre firme, ce informatii mai exact puteti sa vedeti aici: http://www.listafirme.ro/informatii_firme.asp

In acest moment avem disponibile 4 tipuri de abonamente, Start cu 500 de afisari pe an, Office cu 1000 de afisari pe an, Business cu 5000 de afisari pe an si Enterprise cu 20.000 de afisari pe an. Preturile sunt disponibile AICI: http://www.listafirme.ro/comanda_online.asp

CD-urile Listafirme sunt disponibile in 2 variante: Profesional si Gold. Fiecare companie alege cd-ul potrivit campaniei de marketing pe care intentioneaza sa o lanseze. Pentru detalii despre acestea va asteptam aici: http://www.listafirme.ro/cd_lista_firme.asp

In situatia in care aveti nevoie de baze de date luand in considerare doar anumite criterii va stam la dispozitie cu selectii personalizate.

Calitatea serviciilor si acuratetea bazelor de date sunt principalele atuuri ale ListaFirme. Suntem placut impresionati de progresul înregistrat de clientii nostri si va invitam sa ne contactati pentru a identifica împreuna cele mai bune modalitati de colaborare care sa va avantajeze în activitatea dumneavoastra.

Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la adresa de e-mail de mai jos.

Sa aveti success in afaceri! Listafirme.ro va sustine.

Informații de contact

Judet

Ilfov

Localitate

Popesti Leordeni

Adresă

Str. Amurgului, Nr. 63

Cod Unic de Înregistrare

14837428

Nr. Înmatriculare

J40/8118/2002

Telefon

0213106791

E-mail