Pepinierele Hida SRL

Pepinierele Hida – Pepiniere autorizate la standarde Europene

Pepinierele Hida este cel mai important producător de material săditor de căpșun și arbusti fructiferi din Transilvania.

 • Avem o experiență de peste 10 ani în domeniul pomicol și furnizăm în toata țara plante de calitate bine adaptate în țara noastră.
 • La Pepinerele Hida veți găsi O ECHIPĂ DE PROFESIONISTI, pregatiți să raspundă cerințelor dumeavostră cu soluții de succes.
 • Pepinierele Hida va oferă plante sănătose ce pot fi însoțite de Documente de caliate și conformitate al furnizorului, factura și alte documente care asigură garanția calității.
 • Până în prezent s-au înființat sute de ha de plantații de căpșuni, zmeur, coacăz negru, mur, coacăz roșu și livezi de pomi cu material săditor de la Pepinierele Hida cu succes și rezultate deosebite. Am reușit să ne impunem pe piață cu un material biologic de foarte bună calitate, la un preț scăzut.
Stoloni de căpșuni din pepiniere autorizate la preț de producator
 • pepinierele hida capsuniLa Pepinierele Hida producem plante de căpșuni din categoria biologică CERTIFICAT, sub inspecția ITCSMS Satu-Mare și UF Sălaj. Vă oferim plante viguroase, din soiuri foarte productive, rezistente la boli și cu fructe mari, ferme, aromate. 
 • Sucesul unei culturi la capsun depinde mult de calitatea materialului săditor utilizat pentru plantare… 
Arbuști fructiferi – o gamă largă de specii și soiuri profitabile
 • pepinierele hida arbustiPentru diversificarea producției și folosirea terenurilor mai puțin pretabile altor culturi am înființat o drajonieră autorizată de zmeur și o butasieră de coacaz negru în care producem plante sanatoase in fiecare an. 
 • Avem o paleta larga de soiuri și specii de arbusti atat specii comune cat si exotice, introduse mai nou în cultură în țara noastră.
   
 Produse pentru agricultura
 • produsePepinierele Hida vă oferă o gamă variată de input-uri pentru agricultura de calitate ridicată si la preț de producător. Venim în întâmpinarea dumeavoastră cu pachete complete astfel încât să aducem împreuna recoltele la randamentul maxim. Producțiile dumneavoastra ridicate sunt succesul nostru.

 

Informații de contact

Judet

Prahova

Localitate

Hida

Adresă

str. Iuliu Maniu, nr 14

Cod Unic de Înregistrare

RO265828

Nr. Înmatriculare

J31/72/2010

Telefon

0723260107

E-mail