Millenium Properties

Avand o experienta de peste 8 ani in intermedieri imobiliare pe piata din Romania, Echipa Millenium Properties este alcatuita din tineri cu varste cuprinse intre 20 – 45 ani, dinamici, vorbitori a trei limbi straine (engleza, franceza, italiana), cu spirit de initiativa, buni negociatori, cu o pregatire si instruire de specialitate la nivel inalt, detinatori de certificate nationale si internationale de specializare in domeniul imobiliar ce pot garanta reusita unei tranzactii in cele mai bune conditii.

De asemenea, colaboratorii nostri in domeniul legislativ (juristi, avocati, notari) va asigura toate informatiile necesare in ceea ce priveste desfasurarea unei tranzactii inca de la faza initiala, asigurandu-va suportul legislativ pe tot parcursul/demersul tuturor etapelor premergatoare in vederea incheierii/finalizarii actului juridic de vanzare-cumparare sau inchiriere.

Experienta si profesionalismul ne promoveaza ca fiind echipa potrivita clientilor de toate categoriile. Fie ca apelati pentru un teren, o vila, un apartament sau un spatiu comercial, etc. – specialistii nostri pe departamente vor raspunde prompt cererii Dvs.

 

Informații de contact

Judet

Bucuresti

Localitate

Bucuresti

Adresă

Calea Mosilor 225

Cod Unic de Înregistrare

22650888

Nr. Înmatriculare

J40/20254/2007

Telefon

0728421679

E-mail