ARI IT Solutions SRL-D

ARI-Studio este o companie romaneasca de software care se concentreaza in prezent pe dezvoltarea gamei de produse Unity care se adreseaza urmatoarelor tipuri de locatii din domeniul HoReCa: restaurant, pensiune, hotel, bar, pub, club, cafenea, pizzerie, fast-food, catering, salon de evenimente.

Oferim clientilor nostri software profesional, proiectat si dezvoltat de la zero de catre echipa noastra, in conformitate cu piata si legislatia romaneasca. Datorita acestui fapt le putem asigura clientilor nostri suport complet (24/7) dupa efectuarea achizitiei si, de asemenea, putem adapta sistemele la nevoile si modul de desfasurare a afacerii fiecarui client, totul la preturi mai mici decat concurentii nostri (in general companii care sunt doar distribuitori nu si producatori ai software-ului comercializat).

Compania noastra ofera de asemenea si sisteme hardware pentru a le completa pe cele software, crearea unor astfel de pachete simplificand munca si procesul de cautare pe care il parcurg in general managerii si patronii de restaurante, hoteluri sau pensiuni.

Daca ai in plan deschiderea oricarui tip de locatie din cele prezentate mai sus viziteaza-ne pehttp://horeca.aristudio.ro/ si te asiguram ca vei gasi in noi cel mai bun partener pentru afacerea ta!

Va asteptam si in magazinul nostru situat in Pitesti, pe Calea Craiovei, bl. P4 (langa Costas) pentru a vizualiza si achizitiona produsele pe care le ofera firma noastra atat pentru domeniul HoReCa, dar nu numai. In magazinul nostru veti gasi si echipamente IT noi si reconditionate ce asigura o calitate ridicata la preturi avantajoase! Produsele se adreseaza atat firmelor cat si persoanelor fizice! 
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati - 0348 422 000.

Informații de contact

Judet

Arges

Localitate

Pitesti

Adresă

Gh. Doja, 5A, 15

Cod Unic de Înregistrare

RO33957676

Nr. Înmatriculare

J3/34/2015

Telefon

0348422000

E-mail