Aluplast System

EHVAC.ro - tubulatura ventilatie Cluj si accesorii HVAC EHVAC.ro - magazin online pentru instalatori și specialiști HVAC

Aluplast System srl din Cluj-Napoca este o societate comercială specializată în comercializarea de soluții și accesorii din domeniul HVAC, inclusiv accesorii pentru frigotehnie și echipamente pentru frigotehniști.

Prin magazinul online www.ehvac.ro societatea își propune să devină prima opțiune în alegerea făcută de instalatorii și specialiștii HVAC din zona județului Cluj și cele limitrofe. Spre deosebire de alte magazine similare, EHVAC.ro nu se adresează exclusiv persoanelor juridice, putând fi folosit cu încredere și de persoanele fizice.

Pe EHVAC.ro toți cei interesați vor putea găsi permanent accesorii de climatizare, materiale pentru montaj aer condiționat, tubulatură de ventilație etc. Aluplast System își propune să transforme EHVAC.ro și showroomul din str. Scorțarilor într-un sistem de tip „one stop shop” pentru publicul interesat de materiale HVAC din inima Ardealului.

În 2019 societatea clujeană a înregistrat o cifră de afaceri de peste 1,5 milioane RON, în creștere cu peste 30% față de 2018. Pentru 2020 își propune trecerea pragului de 2 milioane RON.

Informații de contact

Judet

Cluj

Localitate

Cluj-Napoca

Adresă

Str. Cernavoda nr. 5-9

Cod Unic de Înregistrare

RO16125213

Nr. Înmatriculare

J12/462/2004

Telefon

0723034606

E-mail