Panou Radiant Ceramic TC 395W

ANUNȚ EXPIRAT

Descriere

Producator Teploceramic

Garantie Panou 5 Ani

Convectie 15%

Putere Calorica 395 Watt

Suprafata incalzita (h=2,5m) 8 mp

Dimensiuni 600х600х14 мм

Viziteaza www.optimclima.ro pentru mai multe produse de acest fel!


DESPRE PANOU RADIANT CERAMIC TC 395W


Panou Radiant Ceramic TC 395W este un model de incalzitor economic, prevazut cu termostat, ce incalzeste un spatiu de 8mp cu inaltimea medie de 2,5 m. Panoul Radiant Ceramic TC 395W nu face zgomot, nu usuca aerul, are un design elegant si poate fi folosit atat ca incalzire principala, cat si alternativa. Tehnologia cu infrarosu va permite sa incalziti casa mai economic decat convectoarele sau alta incalzire conventionala. Panourile Teploceramic incalzesc peretii si obiectele din jur. Energia electrica consumata de panou este transferata in caldura ce se propaga pe suprafata peretilor, podelelor si pe celelalte corpuri din camera, pe care le incalzesc treptat. Dupa incalzire, panoul porneste functionarea sa tot mai rar, doar pentru a mentine temperatura, caldura o pastreaza peretii.

Acest incalzitor poate fi folosit atat in spatii gata finalizate (cafenele, hoteluri, case, etc.), cat si in spatii temporare.


Principiul de functionare al Panoului Radiant Ceramic TC 395W:


Incalzitorul incalzeste ceramica, care la randul sau incalzeste camera si obiectele din camera cu caldura prin infrarosu. Datorita principiului de functionare in infrarosu, incaperea retine mai multa caldura un timp mai indelungat, incalzitorul se aprinde mai rar si astfel economiseste energie electrica.


Incalzirea prin convectie incalzeste aerul, masele de aer cald se ridica, masele de aer rece coboara, temperatura la tavan este mai mare decat la nivelul omului. In concluzie: va este frig, dar sub tavan se depoziteaza tot aerul cald. Aerul, datorita proprietatilor sale, se raceste rapid si convectorul trebuie pornit frecvent pentru a mentine camera calda. In plus, aerul cald iese prin sistemul de ventilatie – incalzesti aerul de afara nu aerul din casa ta, asta inseamna 25% din energie electrica irosita.


Acest panou radiant este alcatuit din:


1. Incalzitorul: fir de nicrom dublu izolat. Utilizat in mod obisnuit in furnale, ale caror temperaturi de functionare sunt de mii de ori mai mari decat cele ale unui incalzitor. Datorita acestui fapt, durata de viata a panoului este de 30 de ani. Izolarea dubla a elementului de incalzire elimina complet riscurile asociate cu supratensiuni, supraincalzire si scurtcircuite.

2. Partea frontala – Granit: Acestea sunt aschii de granit presate cu amestec de nisip, argila si alte componente. Acest material a fost ales pentru partea din fata, deoarece este puternic si durabil, nu este supus distrugerii sub influenta indicatorilor de umiditate si temperatura ridicata. Pentru rezistenta la soc, placa ceramica este acoperita cu un strat de glazura, cu grosimea de 1,5 mm, ceea ce face ca suprafata sa sa fie lucioasa.

3-4. Strat interior: Un sandwich format din mai multe straturi de materiale (straturi rezistente la caldura, izolate). Datorita acestui fapt, temperatura peretelui posterior al panoului ceramic este prevazuta de 50 gr C, iar a peretelui frontal este de 85 gr C.

5. Un amestec special ecologic din patru componente, care conecteaza toate elementele panoului. Cand se solidifica, panoul, se transforma intr-un monolit. Datorita acestui amestec de conectare, elementul de incalzire este fixat in siguranta si nu intra in contact cu aerul, ceea ce elimina posibilitatea deteriorarii acestuia.

6. Corpul metalic: Grosimea metalului 1 mm.- asigura rezistenta si durabilitatea incalzitorului. Culoarea corpului – vopsea italiana sub forma de pulbere. Culoare dubla in interior si exterior cu proces termic suplimentar intr-un cuptor special, rezistenta la umiditate si umezeala.

7. Unda infrarosie: Lungime – 8,33 microni, raze ce contribuie la mentinerea sanatatii organismului si diminuarea unor simptome circulatorii, respiratorii, imunologice sau legate de confortul fizic si psihic. Dupa principiul valului de caldura degajat de o soba de teracota sau de un semineu din piatra, panoul ceramic, incalzeste intens si profund peretii camerei. Datorita acestui fapt, caldura este retinuta mult timp. Are un efect benefic asupra sanatatii umane prin imbunatatirea imunitatii si accelerarea procesului de regenerare celulara.


Daca doresti sa afli mai multe despre produs, viziteaza pagina acestuia la https://optimclima.ro/produs/panou-radiant-ceramic-tc-395w/

Informații de contact

Judet

Iasi

Persoană de contact

****** ******

Telefon

***********

Email

******************

Categorie Anunț

Comerț Online

Nr Anunț

20188

Dată Actualizare

22-11-2020 10:29:39