Cum să obții despăgubiri în Marea Britanie după un accident de muncă?

ANUNȚ EXPIRAT

Insito Despăgubiri Accidente Marea Britanie

Lupta pentru drepturile care ni se cuvin nu este niciodată ușoară, mai ales când vine vorba de bani. Solicitarea de despăgubiri pentru accidente de muncă în Polonia este adesea asociată cu multe complicații. Dacă incidentul se produce în afara țării, situația este și mai dificilă. Emigranții nu sunt întotdeauna bine tratați, așa că, după un accident de muncă, angajatorul nu privește cu ochi buni angajatul, cu atât mai mult dacă acesta începe să ceară despăgubiri. Așa s-a întâmplat și cu domnul Stanisław, care a fost victima unui accident de muncă în timp ce lucra în Marea Britanie.

Acum câțiva ani domnul Stanisław a avut un accident la locul de muncă. Unul dintre angajați l-a lovit, provocându-i victimei o căzătura urmată de luxarea încheieturii mâinii drepte. De asemenea, în urma acelei căzături domnul Stanislaw a început să acuze dureri de spate grave. În această situație, primul lucru pe care dvs. trebuie să-l faceți este să raportați situația angajatorului. Același lucru l-a făcut și victima noastră, deși nu a primit sprijinul necesar de care avea nevoie. Din păcate, superiorul nici nu a vrut să audă de plata unei despăgubiri.

Totuși, domnul Stanisław s-a gândit să apeleze la ajutorul specialiștilor. În cele din urmă, s-a adresat companiei Insito despăgubiri pentru a fi ajutat cu problema sa, după care lucrurile s-au îmbunătățit mult pentru el.

În ce caz puteți începe să solicitați despăgubiri?

Orice persoană care a suferit un accident în Marea Britanie poate primi despăgubiri, indiferent de rasă, sex, vârstă, etc. Suma despăgubirilor este de obicei mare și există multe situații în care puteți face o solicitare pentru astfel de sume. Cu toate acestea, ca și în cazul domnului Stanislaw, drumul nu este întotdeauna simplu, iar acțiunile efectuate de unul singur nu sunt neapărat fructuoase. Acest lucru este deosebit de dificil pentru persoanele care nu cunosc reglementările legale sau pentru care bariera lingvistică reprezintă un obstacol. Dacă sunteți  polonez și sunteți implicat într-un accident în străinătate, puteți, la fel ca dl Stanisław, să cereți ajutor de la Insito Despăgubiri, unde angajații vorbitori de limba polonă vă vor ghida prin toate procedurile și vă vor ajuta să luptați pentru drepturile dumneavoastră.

Care au fost acțiunile întreprinse în cazul citat? Ce a obținut victima?

După ce victima a contactat Insito Despăgubiri , reprezentanții companiei au venit direct la asigurătorul angajatorului Stanisław. Ancheta a confirmat faptul că efectiv, respectivul incident chiar a avut loc, în urma căruia victima a primit 3000 de lire sterline drept despăgubire. Cu toate acestea, compensațiile de care a beneficiat victima nu se termină aici. Pentru perioada absenței de la muncă, salariul i-a fost plătit integral, iar costurile tratamentului au fost rambursate. Mai mult, domnul Stanisław a putut beneficia de fizioterapie gratuită care l-a ajutat să-și recapete mai repede sănătatea.

Interesant este faptul că, pe lângă cele specificate mai sus au fost obținute despăgubiri legate de toate activitățile în care victima a avut nevoie de ajutor, deoarece în urma accidentului, nu era în stare să le efectueze singur, cum ar fi de exemplu, cumpărăturile. Merită subliniat faptul că nu au existat probleme cu angajatorul, domnul Stanisław  s-a simțit mult mai apreciat, iar reglementările interne au început să fie mai bine respectate în întreaga companie.

Cum arată formalitățile?

La fel ca și în Polonia, despăgubirile în Marea Britanie necesită un număr cât mai mare de dovezi. Declarațiile martorilor, fotografiile și filmele înregistrate la locul accidentului sunt foarte importante. De aceea Insito Despăgubiri  l-a contactat pe asigurătorul angajatorului, iar ulterior a efectuat o anchetă. Au apărut multe documente oficiale, care nu sunt foarte clare pentru mulți dintre cei care vin pe Insule. Reprezentanții companiei au ținut victima informată cu privire la fiecare document și cu privire la progresele făcute. Datorită acestui fapt, el știa în ce etapă și în ce stadiu actual se află procedurile. Din momentul accidentului până la plata despăgubirii, domnul Stanisław știa că atât el cât și cazul lui se află pe mâini bune și că nu trebuie să-și facă griji pentru nimic.

Informații de contact

Judet

Toată Țara

Persoană de contact

****** ******

Telefon

***********

Email

******************

Categorie Anunț

Prestări Servicii

Nr Anunț

19710

Dată Actualizare

05-08-2019 06:22:09