Cum administrați o reclamă de tip Banner sau text prin intermediul Abonamentului Standard?

Trebuie să știți că la extraopțiunile care au ca metodă Click-uri, puteți oricând modifica click-urile unei reclame și le puteți utiliza la o altă reclamă. Ex: Ați achiziționat 100 click-uri, adăugați 10 reclame și la fiecare alocați câte 10 click-uri. Dacă doriți mutarea a 5 click-uri de pe o reclama pe alta, trebuie doar să o editați și să eliminați numărul de click-uri dorite de la reclama X ce vor fi adăugate la reclama Y, în cazul nostru 5 click-uri după care editați reclama Y unde doriți să adăugați click-urile și veți observa că aveți disponibile 5 click-uri pe care le puteți aloca acestei reclame.

 

Pentru administrarea unei reclame de tip Banner 250 x 250 sau 728 x 90 procedați în felul următor:

Accesați secțiunea Extraopțiunile Mele, buton aflat în partea stângă.

Faceți click în dreptul codului de comandă dorit pe butonul Vezi Extraopțiunile

De știut:

Cod Comandă - codul comenzii;

Extraopțiune - numele extraopțiunii;

Metodă - Pachet (un pachet poate conține X afișări sau X servicii) , Click-uri (se vor aloca un număr de click-uri pe care le poate primi respectiva reclamă de tip text/banner);

Cantitate - Pachet (numărul de pachete folosite / pachete disponibile) , click-uri (numărul maxim de click-uri pe care le puteți aloca)

Data - data când a fost adăugată

 

Alegeți spre exemplu să modificați un Banner de 250 x 250 - Pachet 10000 de afișări, se face click în dreptul lui pe Vezi Detalii

Alegeți spre exemplu să modificați o Reclamă de tip Text - 5000 afișări, se face click în dreptul ei pe Vezi Detalii

Unde avem:

Numărul de afișări, Numărul de click-uri  alocate (afișări sau click-uri), Status (dacă este activ sau nu)

Pentru editarea unei reclame, se va face click pe butonul Editare în dreptul banner-ului / reclamei text.

 

Editare Reclamă de tip Text:

Editare Reclamă de tip Banner

Dacă avem metodă Click-uri va apărea câmpul CLICK-URI prin care se va putea adăuga / elimina un anumit număr de click-uri pentru respectiva reclamă.

O reclamă deja adăugată nu se poate șterge, ci este posibilă numai editarea sau dezactivarea ei. Dezactivarea unei reclame se face prin editare și selectare Status: Dezactivat.