Veloteca – magazinul de biciclete cu experienta de peste 10 ani

Biciclete Biciclete Veloteca

Pentru necunoscatori, bicicleta reprezinta vehiculul format din doua roti, cadru, ghidon si frana. Cunoscatorii probabil ca nu ar putea sa realizeze niciodata o analiza exhaustiva a ceea ce inseamna pentru ei bicicleta in adevaratul sens al cuvantului. Nu vorbim despre niste simple piese imbinate armonios, ci despre o adevarata experienta, o pasiune care a devenit pentru multi un stil de viata, o modalitate de a evada din cotidian... semnificatiile pedalatului nu ar putea vreodata sa se opreasca intr-un punct comun.

De aceea, riderii profesionisti si pasionati iti vor recomanda intotdeauna sa vizitezi un magazin de biciclete specializat indiferent de tipul de bicicleta pe care ti-l doresti. Chiar daca nu iti propui sa atingi performanta, ci doar sa profiti de zilele calduroase pentru a te relaxa pe potecile din parcuri sau pe strazile urbane, este esential sa detii o bicicleta de calitate, care sa se potriveasca fizicului si personalitatii tale. Unul dintre cele mai cunoscute magazine de biciclete din Bucuresti este Veloteca, prezent pe piata romaneasca de peste 10 ani.

In esenta, motivul principal pentru care acest magazin de biciclete este considerat unul dintre cele mai profesioniste in domeniu este gama de produse de inalta calitate pe care o pune la dispozitia clientilor. Veloteca comercializeaza peste 30 de marci de biciclete cu renume mondial, piese de schimb, componente, echipamente de ciclism si accesorii de biciclete. Principalii producatori pe care magazinul de biciclete Veloteca ii are in catalogul de produse sunt Merida, Sunn, Sprint, Cannondale, Corratec, Cross, Daho si Bergamont. Gama lor extrem de vasta include o multime de modele de biciclete de dama, de copii, de barbati, de munte, pliabile, de oras, cross & trekking, cursiere, semi-cursiere, dirt & street, full suspension si multe altele.

In plus, Veloteca este un magazin de biciclete care isi doreste sa ofere clientilor sai experiente complete, lucru care a dat nastere unui proiect adiacent, anume atelierul de intretinere si reparatii, unde detinatorii de biciclete vor primi un service de cea mai buna calitate. Astfel, daca intampini o problema cu bicicleta ta, tot ceea ce trebuie sa faci este sa programezi o vizita la magazinul de biciclete Veloteca si sa lasi problema pe mainile expertilor de acolo.

Daca inca nu ai primit destule argumente care sa te convinga ca Veloteca este unul dintre cele mai profesionale magazine de biciclete din Bucuresti, atunci iti spunem doar atat: aici ai posibilitati multiple de plata, care sa iti ofere confort si incredere financiara. Astfel, poti achita direct in magazinul de biciclete din Bucuresti, situat in Sos. Iancului, nr 100, cu bani cash, card bancar, vouchere sau tichete cadou sau in rate, fara dobanda, cu cardurile emise de: BCR, Alpha Bank si Card Avantaj (Credit Europe Bank). De asemenea, poti comanda si de la magazinul online atat prin card bancar, ordin de plata sau virament bancar, cat si ramburs, atunci cand primesti coletul de la agentul Fan Courier. Poti achita cumparaturile online de la Veloteca in 10 rate, fara dobanda, daca detii urmatoarele carduri: Card Avantaj (Credit Europe Bank), Star (Banca Transilvania), Bonus + (Garanti Bank) si orice card de la Alpha Bank.

Veloteca este magazinul de biciclete unde pedalatul devine o adevarata aventura, iar aventurile ajung sa faca parte din viata ta de zi cu zi!

Veloteca

Veloteca