Vacanta de Paste? ALGARVE - paradisul plajelor aurii

Sejur Paste ALGARVE, zbor Tap Portugal, perioada 10-17 aprilie. Vacante de Paste in paradisul plajelor aurii si cazare la cel mai bun hotel de 3* superior din Portugalia!

10.04.2015 Bucuresti - Lisabona - Faro/Algarve Prezentare pe Aeroportul Otopeni Henri Coanda la ora 03.30 dimineata si imbarcare la cursa TAP TP1345 cu decolare la ora 05.35 spre Lisabona. Aterizare la Lisabona la ora locala 08.00. Trecere prin zona de tranzit a aeroportului din Lisabona si imbarcare la cursa TP1907 cu decolare spre Faro la ora 09.45. Aterizare la Faro la ora locala 10.30. Turul panoramic al orasului Faro - capitala regiunii Algarve din 1756 unde se face turul incepand cu arcul in stil Italian, cartierul vechi al orasului si catedrala considerata cea mai veche din Portugalia, cu o arhitectura in stiluri combinate (intrarea nu este inclusa). In piata din fata catedralei decorata cu un sir de portocali, se poate admira primaria orasului si vechiul palat episcopal. Se trece pe langa Manastirea "Nossa Senhora da Assuncao" si Arcul "repausului" unde legenda spune ca regele Afonso al III-lea a facut un popas dupa cucerirea orasului din mainile ocupatiei maure. Timp liber pentru cumparaturi pe strada St. Antonio. Transfer la hotel si cazare la Hotel VILA GALE AMPALIUS 4*. Intalnire pentru prezentarea zonei si inscriere la excursiile optionale organizate de partenerul local.
11.04.2015 Vilamoura Mic dejun. Timp liber pentru odihna, relaxare si plaja in statiunea Vilamoura, considerata Monaco-ul Portugaliei. Cazare la Hotel VILA GALE AMPALIUS 4*.

12.04.2015 Vilamoura - Excursie optionala de o zi la Lisabona Mic dejun. Plecare foarte devreme la Lisabona-capitala Portugaliei. Se traverseaza Podul suspendat 25 Aprilie si se efectueaza turul panoramic al orasului Lisabona cu insotitor de grup roman/ghid local. Turul panoramic cuprinde o incursiune in Cartierul Belem cu cele mai frumoase monumente istorice din sec. XV-XVI, o scurta oprire la Turnul Belem - apartinand patrimoniului UNESCO si la Manastirea Sf Ieronim- capodopera a stilului „manuelin". Se face un scurt popas pentru vizitarea manastirii si pentru a va cumpara o cafea si „pastel de nata" - desert traditional portughez a carui reteta a fost inventata in 1837, dupa care se ajunge in Cartierul Maur Alfama. Traseul trece prin pietele orasului: Praca Rossio, Praca Restauradores si Praca do Commercio, situata pe malul Estuarului Raului Tagus. La plecare din Lisabona se trece pe Podul Vasco da Gama. Pret de persoana min.10 platitori cu insotitor roman: 150 €. Cazare la Hotel VILA GALE AMPALIUS 4*.
13.04.2015 Vilamoura - Excursie optionala de o zi - Algarve istoric Mic dejun. Excursie
optionala de o zi pentru a explora zona Algarve, unde inca se simte prezenta civilizatiei romane si unde maurii si-au lasat amprenta. Se incepe cu vizita la Silves, vechea capitala maura, la castelul si catedrala gotica din sec. al XII-lea. Se urca apoi muntii Monchique si se ajunge la Foia, cel mai inalt punct al zonei Algarve. Dupa o scurta pauza pentru fotografii se lasa timp liber pentru pranz (nu este inclus in pret). Se continua traseul cu frumosul oras Lagos, oras legat de descoperirile portugheze, renumit prin vechea piata de sclavi, prima din Europa. Puteti admira statuia lui Henric Navigatorul, biserica aurita St. Anton, fortareata si orasul vechi. Se continua drumul spre cel mai sud-vestic punct al Europei, denumit si „Capatul lumii", Capul Sao Vincente. Puteti capta cele mai fantastice imagini ale coastei si Oceanului Atlantic si ale celui mai puternic far din Europa. Se trece prin Baleeira- port pescaresc si Fortaleza de Sagres - scoala de navigatie a lui Henric Navigatorul. Pret de persoana min.10 platitori cu insotitor roman: 75 €. Cazare la Hotel VILA GALE AMPALIUS 4*.
14.04.2015 Vilamoura - Excursie optionala de o zi la Sevilla/Spania Mic dejun. Timp liber
Sau propunem optional o excursie de o zi la Sevilla-Spania, capitala regiunii Andaluzia. Intemeiat de romani pe Raul Guadalquivir, orasul Sevilla este patronat de Sfanta Macarena si este cunoscut prin Catedrala ce adaposteste mormantul lui Cristofor Columb. Se pot admira: Turnul de Aur si Cartierul Santa Cruz si nu in ultimul rand sunt de admirat podurile ce traverseaza raul si zona expozitiei universale, Fortareata Alcazar din sec.X. Pret de persoana min.10 platitori: 150 €. Seara, Cazare la Hotel VILA GALE AMPALIUS 4*.
15.04.2015 Vilamoura - Mic dejun. Timp liber pt odihna, plaja si cumparaturi. Cazare la Hotel VILA GALE AMPALIUS 4*.
16.04.2015 Vilamoura - Lisabona Mic dejun. La ora 12.00 se eliberareaza camerele si se efectueaza transferul la aeroportul din Faro. Imbarcare la cursa TP1902 cu decolare la ora 17.25 spre Lisabona, unde se aterizeaza la 18.10 local.. Trecere prin zona de tranzit si imbarcare la cursa TAP PORTUGAL 1344 cu decolare spre Bucuresti la ora locala 22:45.
17.04.2015 Bucuresti Aterizare la Otopeni la ora 04:45 local.

Program valabil in limita locurilor disponibile. Rezervari si informatii la [email protected]/ 021 336.07.55

Facebook/Fortuna Business Travel

Fortuna Business Travel