Vacanta de Craciun in Muntii Tatra de la I explore

Craciunul este sarbatoarea nasterii Domnului, este o  Sarbatoarea Crestinatatii, a traditiei si familiei, dar si  o perioada in care va puteti bucura de mini-vacanta, de iarna, de munte si sporturile albe.  Pentru cei care isi doresc o vacanta in alt spirit, dar cu obiceiuri  similare,  I explore le propune un sejur de Craciun in Slovacia,  in Muntii Tatra, in statiunea Novy Smokovec, statiune prea putin explorata.

Statiunea Novy Smokovec  a  fost fondata in 1875, este situata la 995 metri altitudine si initial a fost mai gegraba o statiune balneo si tratamente curative decat o statiune de shi, dar treptat  statiunea a evoluat in ambele directii.

Hotelul Villa Siesta 3* , la carepropuneam cazarea este locul potrivit pentru a va reincarca bateriile si a va bvucura de o vacanta la schi. Hotelul ofera  cazare pentru 46 de persoane în camere cu pat dublu si 5 apartamente, toate dotate confortabil.

Distanțe de la hotel la partiile de schi:

Starý Smokovec – Jakubkova Luka – doar 300 de metri de hotel

Tatranská Lomnica – la doar 7 km de hotel. Exista autobuz gratuit  pana la partia de schi. Statia pentru skibus este la doar 100 m de hotel

Strbske Pleso –  la distanta de doar 12 km de hotel

Exista doua variante pentru vacanta de Craciun,  un sejur de  4 zile si  sejur  de 5 zile, in pachetul de vacanta de Craciun beneficiati de cazare, demipensiune, masa de Ajun  in stil slovac si avantajul de a va afla la munte in apropierea partiei. Tododata, fiind un pachet individual, va puteti bucura de calatoria pana in Slovacia in propriul ritm.

I explore, turoperator roman de turism inbound si outbound, este o prezenta noua pe piata romaneasca. Ne-am infiintat pe o piata concurentiala si suntem pregatiti sa oferim servicii de turism de calitate, individualizate potrivit cerintelor clientilor. I explore doreste sa ofere turistilor sai servicile pe care turistii le doresc, la bugetele potrivite.

Pentru segmentul de relaxare si timp liber, timp agentia I explore (iexplore.ro) va poate oferi destinatii in intreaga lume. Va aducem un sejur relaxant in insoritele Grecia sau Spania, puteti avea o vacanta accesibila in Bulgaria, un circuit cultural in Europa sau  o experienta de suflet in destinatii exotice precum in China, India sau Tibet. Daca va plictisiti in weekend, va invatam cum se spune “Buna dimineata” in spaniola, germana, italiana, sau orice alta limba europeana doriti trimitandu-va intr-un city break  in Barcelona, Roma, Milano, Berlin, Viena sau in orice alt oras european ati gandi.

In plus, va putem pune la dispozitie un ghid local, care va va indruma spre cele mai autentice experiente oriunde ati merge in lume.

Contact:

T:0213453653