Unul dintre cei mai buni operatori portuari

manipulare containere port constanta manipulare containere port constanta

Serviciile portuare eficiente sunt esentiale pentru performanta porturilor maritime, dar mai ales pentru ocuparea fortei de munca si cresterea PIB-ului. Socep este un partener de incredere si un punct de reper pentru Portul Constanta, de aproximativ 30 de ani de activitate. Bazându-se pe experienta dobandita de-a lungul anilor, compania poate imbunatati in permanenta sistemul de operare pentru a obtine o productivitate mai mare, o durata de functionare mai scurta a navei si o manipulare fara daune. Ai nevoie de servicii de operare marfuri generale in port? Hai la Socep pentru o discutie!


Terminalul pentru operarea marfurilor vrac ofera servicii de operare a marfurilor vrac solide de import, export si tranzit: ingrasaminte, bauxita, cereale, zahar, cocs, sulf, minereu si cherestea. Activitatile principale constau in depozitarea si manipularea marfurilor vrac prin incarcarea sau descarcarea acestora la/de la nava, folosind fluxuri tehnologice compuse din: macarale portuare, poduri pentru incarcare/descarcare, benzi transportoare, shiploadere, stivuitoare. Socep iti asigura manipularea containerelor in Portul Constanta si a marfurilor generale in 8 dane operative. Terminalul de Containere - 300.000 TEU capacitate de operare anuala Terminalul de Marfuri Generale - 3 milioane tone - capacitate de operare anuala SOCEP este singurul operator portuar listat la BVB categoria I, cu o cifra de afaceri anuala de cca. 15.000.000 Euro.


Suntem situati intr-una dintre cele mai bune locatii strategice din Portul Constanta cu acces facil pe cale rutiera, feroviara si maritima.