Tu faci aceste 8 greseli cand iti usuci parul?

crema de styling produs de styling

Te-ai gandit ca s-ar putea sa nu-ti usuci parul in mod corect? 

Iata 8 greseli pe care ar trebui sa le eviti. Pe care le faci tu?

1. Nu folosesti lotiune/ crema de styling. Un produs bun de styling este esential pentru uscarea parului in mod corect. Un pulverizator de volum face parul sa para mai bogat, iar daca ai parul gros si carliontat il poti "domestici" cu un balsam. 

Secretul este ca fiecare fir de par sa fie acoperit cu acest produs de styling. Poti incerca sa te piepteni in timp ce ai acest produs de ingrijire in par. Functioneaza pentru o buna uniformizare. 

2. Nu iti usuci parul in prealabil. Lasa parul sa se usuce de la sine. Acest lucru este ideal cand afara este cald sau cand este weekend si nu te grabesti nicaieri. Poti sa aplici un spray de volum; piaptana-l si lasa-l sa se usuce in aer liber. Daca ai parul drept, piaptana-l si pune pe cap o bandana. 

3. Folosesti un feon de par prea vechi. Pentru a usca parul rapid orienteaza-te spre un feon ionic. Merita sa faci aceasta investitie, pentru ca noile modele de feon sunt mai durabile. 

4. Uiti sa-ti sectionezi parul. Daca nu ai un par foarte subtire care se usuca rapid, este indicat sa-l sectionezi in suvite ca sa-l poti usca eficient. S-ar putea sa ti se para ca in acest mod vei pierde mai mult timp cu uscatul parului, dar acest lucru nu este adevarat. Asta pentru ca vei trece o singura data peste fiecare sectiune de par. 
Exista mai multe moduri in care poti face sectionarea. De exemplu, poti sa faci mai multe cocuri - doua in spate si unul pe fiecare parte, daca ai parul lung. Daca ai parul gros imparte fiecare sectiune in doua. 

5. Te usuci de sus in jos, nu de jos in sus. Daca nu imparti firele de par, poti sa economisesti timp uscand doar radacinile. Este mai usor sa usuci parul pe dedesubt. 
Cea mai buna metoda de uscare a parului este sa-l separi in suvite, sa-l prinzi cu clame si sa-l usuci pe bucati. Dupa ce partea inferioara se usuca, te poti concentra pe varfuri. 

6. Nu atasezi niciodata duza de dirijare la uscator. Uscarea parului este mai eficienta, daca il directionezi in mod corespunzator. Deci, cauta capul dirijabil si data viitoare cand iti usuci parul, nu uita sa-l atasezi de feon. 

7. Nu-ti folosesti degetele cand usuci parul. Stilisti spun ca secretul uscarii parului in cele mai bune conditii este prin folosirea degetelor. Trece-le prin par astfel incat valurile de aer cald sa strapunga si sa circule prin toate firele de par. 

8. Nu folosesti o perie de par buna. Stilistii recomanda periile cu amestec din fire de nylon si mistret. Modelele metalice pot arde parul din cauza aerului fierbinte. 

Tu faci vreuna din aceste 8 greseli cand iti usuci parul? Comunica mai departe aceste informatii

Informații de contact

Nume Companie

Comunicam

Persoana de contact

militaru george

Telefon

0212553272

E-mail