Tot ce aveti nevoie pentru administrarea proprietatii dumneavoastra!

soft rezervari hotel sau pensiune soft rezervari hotel sau pensiune

Multisoft este o companie romaneasca, ce se axeaza pe oferirea de solutii informatice integrate, care asigura, pe langa modulele de management hotelier, vanzari restaurant, gestiune restaurant, si restul de module necesare pentru bunul mers al unei afaceri de succes: financiar-contabilitate, gestiune materiale si obiecte de inventar, mijloace fixe, salarizare. Produsele Multisoft se muleaza perfect pe legislatia in vigoare, astfel se impu pe piata autohtona prin eficienta si calitate.

Tu stii ce avantaje reale ofera produsele Multisoft? Cele mai mari asteptari, de la un soft hotelier este ca acesta sa permita efectuarea mai multor activitati, plus rezolvarea rapida a cererilor clientilor. Softul pentru rezervari hotel sau pensiune, de la Multisoft este foarte usor de instalat si de utilizat, deoarece are o interfata intuitive, specifica activitatilor intalnite intr-un complex hotelier, facturare servicii, verificare solduri clienti, vizualizare de rapoarte statistice grafice, etc.

Cu Solon H aveti controlul complet al tuturor untitatilor de cazare, cu 6 module ce acopera toate departamentele dintr-un hotel, cu o securitate sporita si cu alte facilitati suplimentare, precum modul de rezervari online (Online Booking), acesta este un adevarat partener care va fi alaturi de dumneavoastra oricand. Puteti gestiona simplu si rapid functiile acestui software hotelier folosind o tableta sau chiar un telefon. Aceasta noua tehnologie faciliteaza munca personalului hotelier si reduce sansele de a avea erori in ceea ce priveste rezervarile si gradul de ocupare.

Acest soft acopera toate nevoile si necesitatile ce pot aparea intr-un complex hotelier. Solon H nu este doar unul dintre cele mai bune softuri de management hotelier de pe piata, dar este si un produs complet ce va fi actualizat in permanenta. Se pot integra si alte softuri pentru o mai buna functionare, cum ar fi cel pentru restaurant, contabilitate, salarizare etc.