Tehnologia TwinTech®FrostFree de la Electrolux: revolutie in mentinerea prospetimii alimentelor

Daca doresti sa asiguri familiei tale alimente mereu proaspete, fara a merge zilnic la cumparaturi, combinele frigorifice de la Electrolux dotate cu tehnologia TwinTech®FrostFree sunt solutia pe care o cauti. Cu ajutorul acestora vei putea pastra gustul natural si beneficiile nutritive ale mancarii un timp indelungat, evitand astfel si risipa alimentelor.

Cu totii stim ca mancarea preparata din alimente proaspete are o savoare aparte, insa cumparaturile zilnice nu sunt o cale comoda de a pastra mereu fructe si legume proaspete in frigider. Acest lucru este posibil, insa, cu ajutorul tehnologiei TwinTech®FrostFree, de care dispun combinele frigorifice Electrolux. Tehnologia consta in doua sisteme de racire independente, unul dedicat frigiderului si celalalt congelatorului. Cu ajutorul ei, aerul uscat din congelator nu mai patrunde in frigider, evitand deshidratarea prematura a alimentelor. Astfel, in ambele compartimente ale combinei va fi mentinuta umiditatea optima, iar alimentele vor fi pastrate in cele mai bune conditii.

Mai mult decat atat, modelele de combine frigorifice dotate cu tehnologia FreeStore asigura uniformitatea debitului de aer rece in toata cavitatea frigiderului. Datorita acestei caracteristici, vei avea libertate completa de asezare a alimentelor la oricare nivel al frigiderului, deoarece temperatura va ramane constanta. In ajutor iti vin si functiile inteligente, precum functia „Shopping”, care pregateste combina pentru o noua incarcare cand vii de la cumparaturi. Astfel, noile alimente vor fi rapid racite, fara ca temperatura lor mai ridicata sa afecteze climatul combinei si conservarea alimentelor deja introduse in combina.

De asemenea, daca doresti sa pastrezi alimentele mai perisabile precum carnea sau pestele in frigider, acest lucru este posibil cu ajutorul compartimentului FreshZone. Acesta pastreaza o temperatura mai scazuta decat in restul frigiderului, asigurand astfel o conservare optima pentru cateva zile, fara a fi nevoie de congelare.

Tehnologia FrostFree, cu care este dotat congelatorul, va conserva mai bine alimentele prin congelare rapida, eliminand problema decongelarii, a pachetelor lipite si a spatiului redus, cauzat de formarea ghetii. De asemenea, functia FastFreeze va avea grija ca de fiecare data cand faci cumparaturi, noile alimente sa fie imediat congelate, pastrandu-si astfel toate valorile nutritive.

Nu in ultimul rand, combinele frigorifice sunt prevazute cu filtrul TasteGuard® care elimina mirosurile neplacute, ceea ce iti aduce un plus de siguranta in aranjarea alimentelor in frigider.

Tehnologia TwinTech®FrostFree duce prospetimea alimentelor la un nou nivel.

***

Electrolux este lider global pe piata electrocasnicelor de uz casnic, dezvoltate in colaborare cu utilizatorii profesionisti si gandite special pentru a intampina nevoile reale ale consumatorului. Compania ofera solutii inovatoare, proiectate cu grija, atat pentru uzul casnic, cat si pentru cel profesional - produse precum frigidere, masini de spalat vase, masini de spalat rufe, aragaze, aspiratoare, sisteme de aer conditionat si electrocasnice mici. Sub marci renumite ca Electrolux, AEG, Zanussi, Frigidaire si Electrolux Grand Cuisine, Grupul vinde in fiecare an mai mult de 50 de milioane de produse clientilor din pese 150 de piete. In 2013 Electrolux a inregistrat vanzari de circa 12.6 miliarde de euro, avand 61.000 de angajati.

Pentru informatii suplimentare despre Grupul Electrolux, accesati http://group.electrolux.com.