ASOAF, surse de finantare nerambursabile surse de finantare nerambursabile

Constanța, 16 aprilie 2019. Asociatia Oportunitati de Afaceri pentru Femei (ASOAF – BOW) – Filiala Constanta a organizat cea de a II a editie a Conferintei " Surse de Finantare Nerambursabile in 2019 pentru afacerea ta, in mediul urban si rural" in data de 11 aprilie 2019 la Hotel Ibis Constanta.

Speakerii invitati au prezentat informatii de actualitate privind accesarea de fonduri nerambursabile si au raspuns punctual intrebarilor adresate de catre cei participanti la eveniment, antreprenori sau doar aflati la inceput de drum, din diverse domenii de activitate: pensiuni, gradinite, after school-uri, constructii si chiar pompe funebre.

Dna Roxana Buhaiev, Sef serviciu politici implementare programe IMM OTIMMC Constanta a prezentat diverse finantari prin OTIMMC Constanta, in timp ce dl Ludovic Fraico, Consultant, Sef departament Resurse Umane si Strategii- CCINA Constanta a prezentat o serie de programe pentru IMM- uri, atragand atentia asupra faptului ca este deosebit de important ca un beneficiar sa stie de la bun inceput ce nevoi are, ce obiectiv are si ce posibilitati de aplicare.

Dl. Claudiu Teliceanu, Director Executiv Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii a prezentat noutati din FNGC, iar dna Mihaela Ichim, Director zonal Banca Transivania a precizat care sunt instrumente de finantare a IMM-urilor oferite de Banca Transilvania.

Conferinta s-a bucurat de o prezenta numeroasa, cca 200 persoane au raspuns pozitiv invitatiei noastre de a participa la eveniment. In cadrul evenimentului, au avut loc si doua tombole organizate alaturi de partenerii nostri, Maurer Imobiliare – premiul fiind un weekend in complexul sau rezidential din Brasov si Opti Eni, care a oferit trei vouchere valorice, fiecare a cate 150 lei pentru cumparaturi in sediile sale.

Dna Mihaela Belcin, Presedinte al ASOAF a declarat: „Cea de a II a editie a conferintei " Surse de Finantare Nerambursabile in 2019 pentru afacerea ta, in mediul urban si rural" ne-a surprins printr- un numar foarte mare de persoane, speram noi, viitori beneficiari de proiecte, ce au participat la eveniment. Acestia ne-au ajutat sa realizam un eveniment interactiv, in care dialogul a fost la inaltime. Ne bucuram ca am putut organiza nou eveniment pentru comunitatea din Constanta si speram ca multi viitori beneficiari sa fi obtinut informatiile necesare” .

In cadrul evenimentului, s-au strans 286 lei, bani ce vor fi folositi pentru cadourile de Paste acordate copiilor din Sanatoriul Techirghiol.

Multumim partenerilor: Maurer Imobiliare, Banca Transilvania, Dice Communications, Hotel Ibis Constanta, Opti Eni.

Multumim partenerilor media: Evenimente Constanta, Urban Constanta Media, 101stiri.ro si Radio Constanta.

Asociația Oportunități de Afaceri pentru Femei (ASOAF) – Filiala Constanța, membru fondator CAFA,  se implică prin proiecte și evenimente în viața comunității din Județul Constanța inca din anul 2005.

Pentru detalii suplimentare:

Dna Mihaela Belcin, Presedinte ASOAF