Suplimente sportive Dymatize USA

Protein Outlet Protein Outlet

Suplimente Dymatize USA

Adauga muschi fara grasime pe corpul tau prin diete bogate in proteine de cea mai buna calitate. Elite Whey este o modalitate eficienta de a obtine masa musculara in timp ce intentionati sa ardeti grasimea. Acest supliment proteic puternic este realizat din extra proteine de inalta calitate, ceea ce il face o alegere excelenta ca sursa alternativa pentru proteinele dietetice. Disponibil si in varianta de Elite Whey 907 grame

Gust bun fara compromisuri

elite whey contine doar 1 gram de zahar per portie, este usor de amestecat intr-o sticla sau recipient special pentru shake-uri, astfel incat poate fi folosit oriunde si oricand! Doar adaugati apa, lapte sau suc!

Elite este realizat pentru a te ajuta, asadar costa mai putin decat alte surse de proteine pe care le consumi. Daca sunteti in cautarea unui produs de calitate la un pret convenabil, Dymatize elite whey este alegerea ideala!

Beneficii:

- ajuta la cresterea si mentinerea masei musculare;

- ajuta la arderea rapida a grasimilor;

- este realizat din proteine de cea mai inalta calitate;

- contine doar 1g de zahar/portie.

Elite Whey Hidrolizat!

Varianta hidrolizata a Elite Wheyului se numeste Dymatize ISO100 si este cea mai premiata proteina hidrolizata din zer. A castigat premium BB.com 5 ani la rand, si ca si sora ei mai mica, este disponibila si in versiunea Dymatize ISO 100 900 grame.

Gara Dymatize nu se limiteaza doar la aceste doua produse. Verificati pagina noastra pentru a vedea ofertele la Dymatize BCAA, Dymatize Creatina, Dymatize Aminoacizi, Dymatize Carnitina si multe altele

Protein Outlet

birou vanzari