Suplimente: Pre-Workout! Da energie antrenamentului tau

Protein Outlet Protein Outlet

Suplimente: Pre-Workout! Da energie antrenamentului tau

Un supliment Pre-workout se poate axa numai pe energia necesara pentru a duce la capat un antrenament solicitant, sau poate fi si un supliment ce ajuta la recuperare, dezvoltarea musculara si a fortei.

O varianta foarte populara este Optimum Nutrition Gold Standard Pre-Workout. Un supliment complet, ce iti amplifica energia, concentrarea si sustine rezistenta la efort.

Ingrediente de baza:
• 175 mg de cafeina din surse naturale (ceai si boabe de cafea)
• 1.5 g de beta-alanina Carnosyn
• 3 g de creatina monohidrat
• 1.5 g de L-citrulina
• 375 mg de L-carnitina
• 250 mg de N-acetil-L-tirozina

Singurul lucru pe care il putem reprosa este lipsa aminoacizilor. Insa, Optimum Nutrition ofera multe variante pentru a compensa pentru lipsa aminoacizilor, alegerea publicului este Gold Standard BCAA.

O variant populara de Pre-Workout fara cofeina este Genius Whisper de la firma belgiana Genius Nutrition.

Continut:

L-Citrullina DL Malate 2:1 - contine o doza precisa de 7000 mg, ce rezulta o pompare ca la carte, fara scuze si marketing, asta o stiti de la Fury Extreme si studiile pot confirma acest lucru.

3600 mg de Beta-Alanina (Carnogen) - contribuie enorm la pompare, forta si anduranta!

2000mg de Betaine - studii recente au aratat ca ca acest supliment ajuta la cresterea masei musculare, a foretei si a pomparii din timpul antrenamentului.

600 mg de extract de Ashwagandha - Pe scurt, o planta excelenta care ofera mai multa energie, forta si poate creste testosteronul la limite maxime naturale, plus mai reduce semnificativ stresul.

300 mg de Vitamina C (in caz ca iti trebuie un complex, verifica-ne lista de vitamine).

100 mg de Grape Seed extract 100:1 - Este cel mai puternic anti-oxidant natural, are foarte multe beneficii pentru sanatate, in cazul nostru va creste semnificativ nivelul de Oxidul Nitric (N.O), ce rezulta o pompare extraordinara impreuna cu Citrulina si mai multi nutrienti in muschi, datorita efectului vasodilatator.

Artic Root Extract 12:1 - Este o planta ce provine din Rusia, aceasta planta are un mod nespecific de a creste rezistenta naturala a corpului la stres fizic si emotional, oboseala, depresie si boala.

Nou pentru 2018 este Yamamoto – Kamikaze de la Yamamoto Nutrition.

Este un supliment alimentar realizat prin tehnologia revolutionara CNOP-1™ . CNOP-1™ – Precursor de oxid nitric concentrat – este caracterizat prin modul sau diferit de concepere si promovare a stimularii oxidului de azot intr-un mod mai puternic si mai durabil. Pentru a sustine acest lucru, un studiu stiintific oficial a aratat eficacitatea acestuia.

Produs este realizat din ingrediente de cea mai inalta calitate si puritate posibile pentru a va ajuta sa maximizati performanta in timpul antrenamentelor. La dezvoltarea Kamikaze, cercetatorii de la Yamamoto® s-au concentrat asupra mecanismelor oxidului nitric. Imbunatatirea acestui mecanism ar putea produce beneficii uimitoare, atat in ceea ce priveste cresterea, cat si recuperarea musculara.

Acest supliment este unul Ultra-Premium lucru care se reflecta si in pretul de 220 lei, ins ape www.ProteinOutlet.ro il poti lua cu un discount de 10%.

Protein Outlet

birou vanzari