Sprinter Promotion, tipografie moderna, dar cu traditie!

Tipografie moderna Sprinter Promotion, tipografie moderna, dar cu traditie!

Sprinter Promotion a facut primii pasi in 2001, si de atunci incearca si reuseste cu success de fiecare data sa ofere print color de calitate la preturi competitive. De 11 ani, de cand facem tipar digital am oferit calitate cat mai buna, in termene cat mai scurte cu preturi competitive.

Sprinter Promotion propune servicii tipografice pentru o gama diversa de produse promotionale: calendare, flyere, mape de prezentare, agende, cataloage, foi cu antent, carti de vizita, etichete, plicuri  cat si servicii de legatorie precum: plastifiere/laminare, spriralare, biguire, capsare, perforare, colturi rotunjite, cu garantarea unui timp foarte scurt de raspuns la cererile de oferta, respectiv de productie. Ofera posibilitatea clientilor de a-si promova serviciile intr-un mod eficient si  atractiv.

Pentru aflarea intregii oferte de servicii propusa de tipografia Sprinter Promotion, va invitam sa ne contactati  la numarul de telefon  0213303697 sau prin intermediul email-ului [email protected].

Solicitarile dumneavoastra de print digital vor fi adaptate si personalizate in totalitate , in functie de cerintele  fiecarui client.

S.C. Sprinter Promotion S.R.L
Adresa: Str. Ion Minulescu 67-93 (in incinta Flaros SA)
Tel: 021.330.36.97
Web: http://www.sprinter.ro