Sofware integrat pentru hoteluri si restaurante

program gestiune hoteliera program gestiune hoteliera

Multisoft este o companie romaneasca, ce raspunde nevoilor clientilor si ofera solutii software de exceptie, ce sunt adaptate fiecarui business in parte, usor de utilizat, din care se pot emite rapoarte comparative, statistici si chiar un centralizator privind gradul de ocupare a unui hotel. Ce ne face pe noi sa fim in topul preferintelor, in industraia Horeca? Oferim cele mai bune solutii integrate pentru hoteluri si restaurante, asta inseamna ca toate produsele noastre pot fi incorporate in acelasi program, totul pentru a facilita utilizarea lui. Programul de gestiune hoteliera, SOLON.H poate fi oricand un partener de incredere si un instrument indispensabil pentru afacerea ta.

Suntem unici pe piata, atat datorita solutiilor informatice pe care le concepem cat si pentru implicarea si asistenta noastra, echipa tehnica fiind pregatita sa raspunda intrebarilor voastre oricand este nevoie. Aplicatiile software dezvoltate de Multisoft sunt adaptate afacerilor si contin programe necesare modelului de business. Solutiile includ atat programe de baza cum ar fi contabilitate, gestiune, dar si adaptate pentru domeniul afacerii, cum ar fi hotel, restaurant sau retail. In primele 2 luni de la implementarea oricarei solutii SOLON, asistenta tehnica este oferita gratuit de catre echipa noastra.


Vrei sa le oferi clientilor tai cea mai buna experienta la rezervare? Pentru ca totul sa fie mai facil si la indemana tuturor ai nevoie de un soft de rezervari hotel sau pensiune, de la Multisoft. Tot ce inseamna management hotelier poate sa para extrem de dificil la o prima vedere si desigur fara ajutorul unei aplicatii dedicate, ce poate sa iti usureze munca, cu privire la cazari, la generarea de rapoarte in timp real a gradului de ocupare, la emiterea de documente si facturi si rezervari cu confirmare automata, nu poti oferi cea mai buna experienta.


Pentru a limita folosirea mai multor aplicatii va recomandam un program de gestiune hoteliera, de la Multisoft, o solutie integrate, necesara gestiunii, contabilitatii, dar si altor functii importante din cadrul unui hotel.

Vrei o solutie customizata pentru a avea succes in afacerea pe care o administrezi? Contacteaza-ne sa alegem solutia potrivita pentru tine!