Soft educational desen tehnic,organe masini,tehnologie

Soft educational desen tehnic,organe masini,tehnologie Soft educational desen tehnic,organe masini,tehnologie

1. Softul Educaţional dedicat disciplinelor Organe de Maşini şi Mecanisme conţine un set de 160 animaţii şi modelări 3D ale diferitelor organe de masini, mecanisme, procese si fenomene, operatii tehnice uzuale, 113 modele 3D interactive, simulari ale masinilor si utilajelor specifice, aplicaţii complexe interactive, organe de transmitere a miscarii.

2. Softul educaţional pentru Desen Tehnic este alcătuit din cca. 90 de filme avi, 40 de fişiere executabile interactive, 90 de imagini, 150 desene dxf realizate cu programe gratuite si 40 de desene dwg realizate de Iprotim SA, 40 de aplicaţii VRM/VRML, însoţite de un vast material teoretic: 80 pagini de documentatie tehnica format pdf. Modelare 3D, simulari

3.Teste interactive pentru Desen Tehnic, teste cu raspunsuri multiple, teste cu itemi lacunari, teste de asociere, teste de identificare / asociere imagini ... peste 220 de intrebari ... teste sumative, lacunare, asociative, aranjate intr-o forma atractiva, cu un design modern. Testele acopera toate temele: constructii geometrice, vederi, sectiuni, cotare.

4. Soft Educational: Un set de animatii, simulari si modelari 3D care ilustreaza sugestiv principalele fenomene, principii, procese si operatii caracteristice Tehnologiei Mecanice si Lacatuseriei, precum si Asamblarilor Mecanice. Contine filme cu simulari si modelari 3D, precum si planse la dimensiuni mari, printabile, pentru dotarea cabinetelor tehnice.

Soft EDU

Tipa Marius