SHIKO Lansează Noua Platformă și Site Web: Democratizarea Designului Interior

Platforma online de servicii de design interior Solutii de Design Interior

SHIKO, lider inovator în serviciile de design interior, anunță lansarea oficială a platformei și site-ului său web, concepute pentru a transforma și simplifica modul în care proprietarii de locuințe accesează și implementează designul interior. Noua platformă digitală oferă soluții personalizate și accesibile, adresându-se nevoilor variate ale clienților, de la planificare la implementare completă, într-un mod intuitiv și eficient.

BUCUREȘTI, 22.05.2024

Fondată de Cristina Șincarenco, SHIKO își are rădăcinile într-o poveste de familie și o pasiune transmisă de-a lungul generațiilor. Numele SHIKO, derivat din numele fondatoarei, reflectă recunoștința și respectul pentru moștenirea culturală și personală care i-au modelat viziunea asupra designului interior.

Cu noua platformă digitală, SHIKO urmărește să extindă accesul la designul interior prin proiecte unice "la cheie", gata de utilizat, care permit utilizatorilor să realizeze amenajări complete, cu instrucțiuni detaliate și recomandări personalizate. Aceste ghiduri includ tot necesarul pentru a transforma orice locuință într-un spațiu optimizat și armonios, fără a fi nevoie de intervenția directă a unui specialist.

"Considerăm că designul interior este o necesitate pe care vrem să o facem accesibilă tuturor. Dorința noastră este să aducem designul interior mai aproape, să oferim ușurință în amenajarea propriilor locuințe. Prin acest produs, ne dorim să aducem mai multă claritate și bucurie/relaxare în procesul de amenajat," explică Cristina Șincarenco. "Obiectivul SHIKO este ca locuințele să corespundă valorilor, necesităților și dorințelor fiecăruia care alege să fie propriul designer. Iar experiența de la etapa de idee până la cea de decorare să fie personală, unică și plăcută."

SHIKO nu este doar despre estetică; este despre crearea unui cămin, un templu personal în care fiecare detaliu este gândit pentru a îmbunătăți calitatea vieții. Platforma oferă acces la o varietate de stiluri și sfaturi, cu posibilitatea de a folosi coduri unice de reducere pentru produsele necesare, oferite exclusiv clienților SHIKO.

Cu această lansare, SHIKO își propune să redefinească normele în designul interior, oferind o soluție completă, de la concept până la finalizare, accesibilă oricui dorește să personalizeze propriul spațiu.

Despre SHIKO:


SHIKO este un pionier în oferirea de soluții de design interior online, dedicat să facă frumusețea și funcționalitatea accesibile pentru toți proprietarii de locuințe. Combinând tehnologia modernă cu o echipă de designeri talentați, SHIKO propune o abordare nouă și personalizată în amenajările interioare, facilitând transformarea oricărei locuințe într-un cămin de vis.

INFORMAȚII DE CONTACT

Numele persoanei de contact: Cristina Șincarenco

Pozitia sau rolul persoanei de contact: Fondator

Numar de telefon: 0754 675 371

Adresa de email: [email protected]

Website-ul: www.Shiko.ro

Link-uri Social Media: https://www.facebook.com/shiko.design.interior

https://www.instagram.com/shiko.design.interior/


Informații de contact

Nume Companie

SHIKO

Persoana de contact

Cristina Șincarenco

Telefon

0754675371

E-mail