Setrio implineste 11 ani si lanseaza un concurs aniversar

Setrio, companie care activeaza pe piata solutiilor de IT oferind servicii integrate de tehnologie a informatiei pentru companii din domeniul sanatatii, comertului, productiei si serviciilor, implineste in aceasta luna 11 ani de la infiintare si lanseaza un concurs aniversar.

Peste 17000 de utilizatori din Romania folosesc aplicatiile software pentru farmacii, sistemul medical sau companii din productie si servicii. Create si optimizate pentru nevoile fiecarui client, aplicatiile respecta procesul de lucru din fiecare domeniu si sunt dezvoltate cu tehnologii certificate Microsoft. Aplicatiile Setrio Soft create prin SQL se remarca prin faptul ca asigura utilizatorii ca datele sunt pastrate fara riscuri si fara supriza ca apar modificari neasteptate ale datelor, eficientizand in acelasi timp activitatea si contribuind la reducerea costurilor.

Sezonul de vacante se incheie cu un concurs aniversar Setrio al carui premiu cel mare este un weekend pentru 2 persoane la Marea Neagra, intr-un hotel de 5 stele – Lighthouse Golf& Spa resort din apropierea localitatii Balcic.  Weekend-ul consta in 2 nopti de cazare all inclusive in perioada 11-13 septembrie  si include servicii suplimentare precum acces la centrul de spa, la piscina, sezlong pentru plaja si multe altele.

Orice utilizator al aplicatiilor Setrio se poate inscrie la concurs trimitand pe adresa comunicare @ setrio.ro  un e-mail in care sa mentioneze cea mai apreciata caracteristica la Setrio Soft.  Fiecare client poate participa cu oricat de mult inscrieri, conditia fiind ca aprecierile pentru Setrio Soft sa fie diferite. Inscrierile trebuie sa contina aprecierea, numele si prenumele participantului, numarul de telefon, adresa de email si compania care este reprezentata.

Concursul se incheie la 30 august 2015, extragerea avand loc pe 31 august 2015, iar castigatorul va fi anuntat pe paginile de Facebook ale companiei, prin newsletter, dar si personal prin email si telefon. Mai multe detalii despre concurs veti putea gasi pe BizPharma.ro.

Setrio Soft

Setrio Soft