Sesiune de Informare la Târgoviște, jud. DÂMBOVIȚA, în data de 27.01.2020, ora 1300, în cadrul proiectului „O șansă pentru Economia Socială!”

COMUNICAT FONDURI EUROPENE COMUNICAT

In 27 Ianuarie 2020, ora 13.00, in Targoviste, in sos. Gaiesti nr. 7, Targoviste, jud. Dambovita, cod postal 130087 (Boema Events), se va desfasura sesiunea de informare organizata in cadrul proiectului POCU/449/4/16/127540 „O șansă pentru economia socială!”, proiect implementat de Asociația pentru Implicare Socială și Dezvoltare Durabilă, în calitate de beneficiar, împreună cu Asociația Hermes București, Asociația My Community și Asociația Next Level, în calitate de parteneri.

In cadrul sesiunii de informare publicul va fi informat cu privire la elementele specifice ale proiectului, oportunitatile oferite in cadrul proiectului si principalele conditii de a beneficia de acestea conform cu metodologiile aprobate la nivel de proiect. Vor fi prezentate detaliile

programul de formare antreprenoriala, competente informatice si schema de ajutor de minimis, evidentiind in acelasi timp avantajele antreprenoriatului social si ocuparii pe cont propriu si, in concordanta.

ASOCIATIA PENTRU IMPLICARE SOCIALA SI DEZVOLTARE DURABILA

ANCA SIMA