Servicii logistice profesionale in Portul Constanta

logistica port constanta logistica port constanta

Romania se poate pozitiona cu usurinta ca centru regional de comert si logistica pentru Europa, fiind foarte bine localizata din punct de vedere geografic si economic deoarece reprezinta principala poarta de acces intre Asia si Europa. Romania beneficiaza mai ales de pe urma transportului maritim, prin Portul Constanta. Socep este unul dintre cei mai bun operator portuar din Constanta, fiind si premiat pentru performantele sale superioare in anul 2010, 2011, 2012. Compania noastra ofera logistica in Portul Constanta, pentru containere si marfuri generale, avand o pozitie strategica si ocupand 8 dane operative.

Logistica eficace are un rol important in comertul intern si international si pentru facilitarea mediului de afaceri si chiar dezvoltarea industriilor. Socep este partenerul tau ideal pentru incarcare nave in Portul Constanta deoarece este singuru operator portuar, care are atat posibilitati cat si facilitate pentru operarea oricarui tip de nava. Va punem la dispozitie 2 terminale pentru marfuri generale si containere, personal specializat, o gama larga de echipamente si utilaje disponibile 24/24 ore, conexiuni optime atat pentru masini cat si pentru CFR, iar aici va oferim acces la 5 linii pentru termialul de containere si 7 linii pentru terminalul de marfuri generale.

Socep este partenerul tau de incredere atunci cand ai nevoie de servicii de manipulare containere Port Constanta, servicii de stuffing si stripping. SOCEP S.A. a implementat, mentine si imbunatateste permanet un sistem de management integrat calitate-mediu, fiind certificata in conformitate cu ISO9001:2008 si ISO 14001:2004.