Seminar „Noul Cod de Procedură Civilă. Ce aduce nou pentru companii şi pentru profesioniştii din domeniu. Aspecte practice”

Seminar „Noul Cod de Procedură Civilă. Ce aduce nou pentru companii şi pentru profesioniştii din domeniu. Aspecte practice” Seminar „Noul Cod de Procedură Civilă. Ce aduce nou pentru companii şi pentru profesioniştii din domeniu. Aspecte practice”

Editura CH Beck in parteneriat cu Societatea de avocatura PIPEREA SI ASOCIATII si Media Makers va invita la seminarul “Noul Cod de Procedura Civila. Ce aduce nou pentru companii si pentru profesionistii din domeniu. Aspecte practice”, in data de 15 februarie 2013, orele 11:00 – 17:00 la Bucuresti, Hotel Capital Plaza, Str. Iancu de Hunedoara nr. 54, sect. 1

Intrucat in data de 15 februarie a.c., intra in vigoare noul Cod de procedura civila, in aceasta zi, societatea de avocatura PIPEREA SI ASOCIATII cu echipa sa de profesionisti in domeniu va propune un seminar in care se prezinta principalele reglementari prevazute in noul Cod de procedura civila si modalitatile de transpunere a acestora in practica, clarificari si raspunsuri, in beneficiul operatorilor economici si profesionistilor care activeaza pe piata romaneasca.

Editura C.H. Beck va participa in cadrul seminarului, cu un stand de prezentare al  lucrarii „Noul Cod de procedura civila. Note. Corelatii. Explicatii”, avand ca autori colectivul de avocati aflati sub coordonarea prof. Univ. dr. Gheorghe Piperea. Autorii lucrarii sunt lectorii acestui seminar iar lucrarea isi propune o abordare integrala a Noului Cod de procedura civila, avand rolul de a explica noile prevederi procesual-civile.

 Esentiale pentru aceasta lucrare sunt corelatiile realizate intre vechea reglementare si cea noua, fiind subliniate asemanarile si deosebirile dintre acestea. Lucrarea este un bun instrument de lucru pentru toti practicienii.

Beneficiind de profesionalismul specialistilor societatii de avocatura PIPEREA SI ASOCIATII, avem convingerea ca prezenta dumneavoastra la seminar va face mult mai facila activitatea de pregatire a proceselor civile, in contextul schimbarilor aduse de noile reglementari, iar schimbul de opinii in cadrul dezbaterilor libere, abordarile practice, vor aduce un plus de profesionalism in derularea acestora in instante. 

Seminarul este interactiv si se adreseaza juristilor, avocatilor, managerilor companiilor, notarilor.

 

Data limita de inscriere este joi, 14 februarie 2013

Va rugam sa trimiteti prin fax sau e-mail formularul de inscriere, completat si insotit de copia OP, la numarul de fax 021.725.50.11 sau la adresa de e-mail office@mediamakers.ro, pana cel tarziu joi, 14 februarie.

Informații de contact

Nume Companie

Seminar

Persoana de contact

Diana Ionescu, Marketing manager

E-mail