Sandalele Gladiator revin in tendinte

sandale gladiator sandale gladiator

Când filmul Gladiator a fost lansat pe ecrane, în vara anului 2000, atât femeile cat şi bărbaţii au dezvoltat o pasiune pentru personajul principal: Russell Crowe.
Pe vremea aceea in topul fanteziilor feminine se afla Brad Pitt iar dupa aparitia filmului Gladiator mare parte din ele l-au detronat pe Bradd si l-au inlocuit pe acesta cu un altul cu pielea tonifiata, mai bronzat si aproape nud, cu corpul tabacit in lupte, cu trupul aproape gol: Russel Crowe.

In acelasi timp barbatii nu s-au simtit deloc fascinati de gloliciunea lui Russel precum populatia de sex feminin dar se indreapta spre frizerii cerand una dintre cele mai populare tunsori, in stil Cezar.

Pe de alta parte toata lumea nu si-a putut lua ochii de la picioarele lui Crowe. Nu trebuie sa ai un fetis care sa te impiedice sa realizezi frumusetea picioarelor lui Russell Crowe. In cativa ani de la lansarea filmului designerul Kate Moss a lansat in 2008 prima pereche si apoi au continuat si altii. Asa a inceput tendinta sandalelor Gladiator.

Daca vrei sa fii la moda in acest an atunci este cazul sa porti sandale de tip gladiator, le poti cumpara de pe FashionSales.xyz
Revenirea in forta a acestor sandale Gladiator în această primăvară, se va face in diferite variante. De la genunchi, cu tocuri de 4 de la Balenciaga si pana la plat, stil antic roman de la D & G, sandala Gladiator va redeveni rapid incaltamintea favorita a anului deoarece in urma cu un an abia a fost adoptata ca trend si de catre designerii Mary-Kate şi Ashley Olsen.

Daca veti merge la magazinele Zara veti vedea o serie intreaga de astfel de sandale expuse chiar in aceasta perioada, insa nu am vazut decat modele de inaltime mica si medie.

Va recomandam sa adoptati stilul Gladiator deplin în acest an şi sa sperăm că aceaste perech1 vor fi destul de robuste pentru a va ajuta intr -un sezon întreg de lupte cu mulţimile de la probe de vânzări şi lansări de produse.

Informații de contact