Roxo Boutique a lansat colectia “Colors of Paradise” – bijuterii unicat, picatate manual

cercei argint unicat cercei unicat din argint

Bijuteriile au si rolul de a ne sublinia personalitatea, iar cele unicat sunt create special pentru femeia care apreciaza bijuteria ca o mica opera de arta purtabila.

Colectia de bijuterii „Colors of Paradise” este creata special pentru femeia moderna, sofisticata, si independenta. Accesorii caracterizate de prospetime, vitalitate si optimism. Bijuterii intr-o combinatie vibranta de culori care adauga valente noi look-ului tau. Pentru aceasta colectie culorile utilizate sunt verde, albastru si alb. Colectia contine inele, cercei si bratrari, create cu pasiune pentru frumos si authentic.

Cromatica „Colors of Paradise” este inspirata de verdele padurii tropicale, albastrul oceanului si nisipul alb al unei plaje exotice. Albul este denota claritate, simplitate, generozitate si curatenie. Culoarea albastra este asociata cu cerul si marea. Reflecta pace, armonie, incredere si siguranta. Semnificatiile culorii albastre sunt: creativitate si inteligenta. Verdele simbolizeaza prospetime, dezvoltare, si stabilitate. Simbolismul acesteia afecteaza emotiile umane, calmeaza si relaxeaza. Este un semn al echilibrului.

Accesoriile din argint sunt foarte apreciate, iar atunci cand sunt pictate manual caloarea lor creste. Decorarea cu email a argintului ofera posibilitati nelimitate imaginatiei si inovarii.

Bijuteriile unicat din argint vor reprezenta mereu un cadou special, apreciat de femeia care iubeste lucrurile autentice si se fereste de banalitate. Faptul ca acestea sunt lucrate manual cu multa meticulozitate reprezinta adevarata calitate a unei bijuterii de succes.

Despre Roxo Boutique

roxo-bijuterii.ro este un magazine online cu bijuterii unicat, administrat de Roxo Boutique, care se adreseaza femeii care apreciaza accesoriile autentice.

Toate bijuteriile Roxo Boutique sunt unicat sau realizate in serii mici (3-5 produse/model).

Roxo Boutique este autorizata sa efectueze operatiuni cu metale pretioase si toate produsele sunt verificate si marcate de A.N.P.C. Produsele comercializate beneficiaza de garantie.

Materiale folosite sunt: argint 925, email cu uscare la rece si pietre semipretioase.

Roxo Boutique S.R.L

Popa Roxana