Ropunct.ro te ajuta sa iti pregatesti copilul de scoala cu cele mai interesante produse

Idee ghiozdan pentru scoala Ghiozdan Scafandru

Pentru ca prima zi de scoala este tot mai aproape, magazinul online Ropunct.ro s-a pregatit asa cum se cuvine si isi asteapta clientii cu cele mai interesante obiecte pentru prima zi de scoala. Toate produsele din magazinul online Ropunct provin de la cei mai importanti producatori din domeniu si sunt importate din UK, venind la o calitate premium si cu preturi foarte avantajoase. Gama de produse pentru scoala este variata si cuprinde mai multe tipuri de produse.

5 produse smart pe care scolarii se vor bucura sa le utilizeze

1. Gume de sters interesante

O guma de ster regala, cu regina Angliei, sau o guma de sters prezidentiala, cu fata celor mai importanti presedinti americani, poate fi folosita pentru orice tip de greseli, mai mici sau mai mari. Gupa este produsa din cauciuc TPR si sterge foarte bine urmele de pe pagini, fara sa deterioreze suportul. In plus, o astfel de guma are o dimensiune foarte mare care face sa poata fi folosita cel putin un semestru, pana cand se va termina.

2. Penare cu licenta

Penarele sunt foarte importante pentru elevi si de aceea Ropunct vine in ajutorul acestora cu cele mai interesante penare copii cu licenta, cu personajele din desenele animate preferate. Penarul cu Lion King sau cel cu Frozen sunt doar doua exemple de astfel de obiecte ce pot fi gasite in magazinul online.

3. Cani si sticle de apa

Fiecare elev ar trebui sa se hidrateze corespunzator, iar canile portabile si sticlele de apa sunt cele mai bune solutii cu ajutorul carora parintii se pot asigura ca cei mici isi beau cantitatea suficienta de apa pentru timpul petrecut la scoala. In acest sens, sticlele cu caluti de mare sau stelute de mare se vor dovedi solutii foarte bune. Au un aspect profesional si interesant si vor face ca elevul sa isi foloseasca cu mandrie sticla. De asemenea, pentru elevii mai mari, canile portabile sunt o idee la fel de buna, in special cele cu licenta.

4. Ghiozdane scoala

Un model de ghiozdan scoala interesant, cum ar fi cel pentru scafandru, este cel care va convinge copiii sa mearga la scoala, determinandu-i sa isi creeze diverse scenarii in jurul acestuia. Toate produsele din magazinul online Ropunct sunt fabricate din materiale de calitate, iar rucsacul scafandru este produs din poliester durabil, rezistent si foarte usor. Asigura un volum de 8 litri la care se vor adauga si cele doua buzunare special concepute pentru sticlele de apa. Bretelele sunt captusite si sunt reglabile pentru a asigura confortul copilului.

Agende cu licenta

Agendele sunt, de asemenea, importante pentru elevi, in special pentru cei mai mari, care le folosesc pentru ca transmit ceva despre personalitatea lor. O agenda Friends este interesanta pentru multitudinea de culori de pe coperta, in timp ce o agenda Game of Thrones este perfecta pentru un fan al seriei, iar formatul cu arc, copertele groase si semnul de carte atasat o fac si mai interesnata. Elevii adora sa foloseasca obiecte care transmit ceva despre ei si care le definesc personalitatea, iar agendele sunt unele dintre acestea.

Toate produsele din magazinul online Ropunct sunt de foarte buna calitate si sunt disponibile la cele mai avantajoase preturi. Livrarea are loc rapid, iar clientii au la dispozitie trei moduri de plata – cu cardul, ramburs sau online – pentru a cumpara obiecte pentru inceputul de an scolar sau orice alt produs din magazin.