RIVIERA, noua colectie resort semnata Rue des Trucs

Rue des Trucs, un brand romanesc pasionat de simplitate si minimalism, da startul verii prin lansarea celei mai noi colectii resort, RIVIERA. Prezentata in premiera intr-o atmosfera chic, in gradina British Gallery din Bucuresti, colectia evidentiaza relaxarea unei tinute de vacanta tradusa cu usurinta in mediul urban, in care formele organice si fluide sunt sustinute de rigoarea detaliilor.

RIVIERA surprinde o silueta lejera, lipsita de pretiozitate inutila, discreta si sensibila, construita din tesaturi de bumbac si matase, cu accente de printuri florale, atenuate prin suprapuneri transparente. Jacheta de vara, camasa alba, tunica si caftanul sunt reinterpretate intr-o colectie nonsalanta, o invitatie la o stare de vacanta in orice moment al zilei.

In perioada 18 – 20 iunie, vino sa-ti pregatesti garderoba pentru vacanta si sa dai un aer fresh outfit-urilor tale la pop-up store Rue des Trucs, deschis la British Gallery (str. Paris 14A), in intervalul orar 11:00 – 19:00.

Rue des Trucs e-boutique este o platforma online de haine functionale, cu o estetica relaxata, understated, create sub principiul confortului si touché-ului interior. Rue des Trucs s-a nascut în anul 2010 cu o colectie de jerseuri drapate si a continuat pe aceeasi linie a hainelor confortabile, explorand croiul simplificat, liniile cat mai curate si culorile discrete.

Hainele Rue des Trucs sunt disponibile exclusiv online, create în regim de atelier si lansate într-un ritm natural, independent de calendarele modei.

Rue des Trucs

Buzila, Alina, Founder