Rent Dacia - Rent a car Bucuresti, Inchirieri masini

inchirieri masini rentdacia Inchirieri masini Bucuresti

Rent dacia - rent a car Bucuresti, vă poate pune la dispoziție cea mai bună ofertă de pe piața de „rent a car” din România, Rent Dacia a fost special creată pentru a veni în ajutorul dumneavoastră, în alegerea celei mai bune soluții la închirierea unei masini atât în scop turistic cât și pentru rezolvarea afacerile dumneavoastră pe teritoriul româniei.

Infiintata din dorinta de a oferi solutii imediate problemelor de deplasare, atat pentru  persoanele  juridice, cat si pentru persoanele fizice, compania Rent Dacia – Rent a Car se lanseaza pe piata de inchirieri auto din Bucuresti, oferind servicii complete de rent a car, la cea mai inalta calitate si siguranta.

Rent Dacia - rent a car, asigura clientii de primirea celor mai avantajoase oferte, iar pentru inchirieri pe termen lung, le ofera acestora reduceri suplimentare direct proportionale cu durata mentionata.

Inchiriaza acum masina dorita prin Rent Dacia - rent a car si benficiaza de oferta personalizata.

Rent Dacia - Rent a Car pune la dispozitia celor interesati si servicii complementare pentru a asigura confortul calatoriei. Astfel, in momentul inchirierii unei masini, clientii pot beneficia contra-cost de urmatoarele: imobilizator, scaun pentru copil, GPS, detector radar, lanturi antiderapante, sofer aditional si combustibil preplatit. Deasemeni suntem tot timpul la dispozitia dvs prin serviciul asigurat de agentii nostrii de rent a car, care monitorizeaza non stop si va poate ajuta la orice ora din zi sau noapte.

Inchirierea unei masini prin Rent Dacia nu mai trebuie sa fie o problema pentru dvs, fie pentru un concediu planificat sau pentru o calatorie de afaceri.

SC TEO COM TRANS SRL

Dragos, agent rent a car