Recomandări pentru pasionații de bricolaj – gama de scule Rebel Tools

Rebel Tools Noua gama de produse Rebel Tools

Ești pasionat de bricolaj, sau vrei ca grădina ta să arate ca în reviste? Încearcă noua gamă de scule de la Rebel Tools și munca ta va fi cu mult mai ușoară!

Dacă bricolajul este pasiunea ta, atunci avem pentru tine o gamă de produse pe care trebuie să le ai neapărat acasă! Printre produsele Rebel Tools o să găsești echipamente perfecte pentru grădinărit, cum ar fi suflanta de frunze, trimmer gazon și trimmer gard viu. În plus, avem și produse care sunt utile în orice atelier, de exemplu mașini de găurit și înșurubat, fierăstrău pendular, pistol cu aer cald. Majoritatea mașinilor electrice funcționează cu un acumulator de 20 V / 2 Ah. În oferta noastră sunt incluși și acumulatori ce vor extinde durata de funcționare a oricărui dispozitiv.

Mașinile electrice Rebel Tools sunt realizate din materiale de calitate, evidențiindu-se printr-o construcție stabilă și durabilă.

Puteți urmări aici o prezentare a gamei de produse Rebel Tools:

https://www.youtube.com/watch?v=5vv59Vhz7Nk

Mașinile electrice Rebel Tools sunt disponibile pe eMAG aici: https://www.emag.ro/vendors/masini-gaurit-insurubat/vendor/lchpljug/c

Informații de contact

Nume Companie

SC LECHPOL ELECTRONIC

Persoana de contact

ANDREEA VICIU, SPECIALIST PR SI MARKETING

Telefon

0729991074

E-mail