Producem lumanari unice in Romania!

Lumanari arta, unice in Romania Lumanari arta, unice in Romania

Compania de productie lumanari SC ARDDOR D-LUXE SRL si-a dechis portile

SC ARDDOR D-LUXE SRL a inceput activitatea de productie, in loc. Palota, com. Santandrei, str. Campului, nr. 181, jud. BIHOR!

Aici, timpul parca sta in loc, arta se imbina intr-un mod extraordinar cu munca, rezultatul fiind unul absolut fantastic, lumanari unice, finisaje precise si culori pe masura.

De la lumanari in forma de dovlecei special gatiti, in strai de Halloween pana la opere de arta atent aurite, demne sa transfigureze iubirea lui Brancusi fata de tot ceea ce este autentic, national/romanesc!

ARDDOR este o companie noua in domeniul productiei de lumanari menaj, lumanari decorative, si lumanari de arta - modele unice in Romania - bazate pe concepte artistice ale unor nume celebre: Domnisoara Pogany, Cumintenia Pamantului, Vlad Tepes, Sarutul, Poarta sarutului, Dracula, s.a!

Compania ARDDOR vinde lumanari deosebite en-gross si en-detail pentru consumatorul final, persoana fizica prin web shop-ul creat: www.arddor.ro, si se adreseaza inclusiv resseler-ilor de tip: supermarket, hipermarket, magazine de suveniruri, magazine de decoratiuni/mobila si aranjamente interioare, hoteluri, florarii, centre welness&spa, centre turistice/muzeale, etc. pentru revanzare si decor.

Pentru comenzi va asteptam la noi pe site: www.arddor.ro , e-mail: [email protected] si la nr. de tel. 0728.974.878!

Pentru cantitati in valoare de minimum 1.000 RON, pretul este negociabil.

Prin infiintarea acestei companii atingem doua obiective extrem de importante pentru mediul economic cat si pentru imaginea Romaniei ca tara:

- promovam valorile nationale, autentice romanesti prin realizarea de lumanari unice ca design/piese de arta

- sprijinim grupurile vulnerabile in cadrul pietei muncii prin calificare si oferire de locuri de munca

Suntem siguri ca putem transforma patrimoniul cultural al Romaniei intr-o experienta de neuitat! Din acest motiv te invitam si pe tine sa faci parte din povestea noastra unica  si rafinata.

Ne putem bucura impreuna de lumanarile extraordinare realizate de compania noastra, transformand o zi obisnuita intr-una de neuitat.

Calitatea momentelor petrecute alaturi de oamenii valorosi din viata noastra este data si de frumusetea lucrurilor marunte care completeaza un cadru perfect - lumanarile decor!
De asemnea, lumanarile sunt decorul ideal cand vine vorba de evenimente speciale ale vietii noastre: nunti, botezuri, aniversari, onomastici, party-uri tematice, evenimente business si orice alte ocazii de care dorim sa ne amintim cu placere.

Linistea unei seri romantice intr-un cadru luminat usor de flacara lumanarilor te revigoreaza si iti energizeaza trupul si sufletul deopotriva.
Avand in vedere ca boala secolului XXI este considerata a  fi stresul, interesul pentru activitati/obiecte care induc relaxarea este tot mai crescut, iar noi, ARDDOR suntem una din alegerile clientilor nostri pentru ca oferim RELAXARE, ENERGIZARE si DRAGOSTE in tot ceea ce producem pentru voi.

Producem si lumanari unicat, gata sa incante simturile celor mai sofisticate priviri: opere de arta in miniatura, lumanari imbracate in port popular romanesc, lumanari tematice (Valentine's Day, Ziua Mamei, Craciun, Paste, etc), flexibilitatea noastra in realizarea comenzilor este una foarte mare, data de creativitatea si imaginatia echipei noastre, in concordata cu cerintele impuse de client.
Starea de bine generata de puterea unei lumanari aprinse reduce stresul si cheama buna dispozitie, oferind energie si pace prin bogatia domeniului din diverse puncte de vedere: arome, culori, forme, modele unicat.
In concluzie, noi aducem CULOARE, ENERGIZARE si AUTENTICITATE in viata clientilor nostri, sentimente extraordinare, un imbold pentru o viata ce merita a fi traita frumos, momente unice care se transforma in clipe de neuitat alaturi de noi, echipa ARDDOR - soapte de lumina.

SC ARDDOR D-LUXE SRL

Gabriel OPREAN