Presetupele SKINTOP de la Lapp iti aduc acum un cadou

Presetupele SKINTOP de la Lapp iti aduc acum un cadou Presetupele SKINTOP de la Lapp iti aduc acum un cadou

În perioada 16 Octombrie – 30 Noiembrie 2018, Lapp Romania promoveaza gama de presetupe SKINTOP®.

Cu o experiență de peste 60 de ani în domeniul cablurilor electrice, LAPP asigură o funcționalitate fără griji a oricărei afaceri. Inovația, calitatea fără compromisuri și expertiza în domeniu ne recomandă că fiind partenerul dvs de încredere pentru furnizarea de cabluri și accesorii în diferite domenii.

LAPP România va oferă o campanie inedită! Campania în care tu NU trebuie să faci nimic!

Criterii înscriere în campanie

Clienții LAPP România, persoane juridice, sunt invitați să comande produse din cadrul brandurilor LAPP. Fiecare brand valorează 8 puncte, iar participanții la acest concurs trebuie să achiziționeze un minumum de 4 branduri. Cadoul se primește atunci când clientul adună minimum 32 puncte.

În fiecare lună este promovat un brand LAPP. Clienții care plasează comenzi în luna respectivă și adaugă la comandă produse din gama brandului promovat primesc 8 puncte. Clienții primesc mesaje personalizate după fiecare achiziție, cu stadiul punctelor din campanie.

Perioada campaniei este Martie 2018 – Februarie 2019, iar cadoul constă în produse pentru Home Spa.

Regulamentul campaniei poate fi consultat pe site-ul companiei LAPP România.

Despre presetupele SKINTOP®

Printr-o singură mișcare presetupele SKINTOP® oferă sigilări sigure și rapide. Sistemele universale sunt simple și eficiente: ele fixează și centrează cablul, îl etanșează ermetic și garantează o preluare optimă a eforturilor de tracțiune..

Produsele corespund atât cerințelor de interior, cât și celor de exterior și rezistă celor mai dure condiții de mediu. În plus, garantează performanța foarte ridicată, calitatea și fiabilitatea transmisiei. Portofoliul LAPP cuprinde o gama extinsa de accesorii compatibile.

Produsele LAPP au caracteristici de flexibilitate necesare aplicațiilor mobile cu un grad de dinamism ridicat, cu torsiune și curburi de durată, rezistență chimică și mecanică.

Comutatoarele, switch-urile, cablurile și conectorii de care aveți nevoie pentru o soluție completă pot fi achiziționate dintr-o singură sursă - LAPP - împreună cu accesorii precum presetupe, tuburi de protecție și etichete pentru marcarea cablurilor.

SC SAG MEDIA COMMUNICATIONS SRL

Andreea Paleologu