Portugalia si Croatia-destinatii must-have pentru vara anului 2016

Niciodata nu este prea devreme pentru planificarea vacantei! De aceea, agentia de turism Paralela 45 a ales doua destinatii care nu trebuie ratate in vara anului 2016: Portugalia si Croatia. Aceste doua chartere au devenit tot mai cautate de romanii care vor sa experimenteze si alte destinatii decat cele clasice precum, Turcia sau Grecia.

„Inca de la inceputul anului 2016, romanii au inceput sa apeleze la serviciile agentiei noastre pentru a-si planifica vacanta de vara. Pe langa destinatiile clasice catre Turcia si Grecia, turistii romani au alte doua destinatii preferate: Algarve-Portugalia si Split-Croatia. Asadar, putem considera aceste doua destinatii drept, destinatii must-have pentru vara anului 2016. O vacanta in una dintre aceste destinatii este foarte ofertanta, deoarece ai posibilitatea de a beneficia de comfortul si relaxarea unei statiuni turistice de litoral, dar in acelasi timp poti sa vizitezi locuri cu o incarcatura culturala aparte!” a declarat Alin Burcea, presedintele companiei.

Algarve-„Pamantul eternei primaveri” sau locul cu cele mai frumoase plaje din Europa

Portugalia a devenit in ultimii ani una dintre cele mai vizitate tari europene, atat pentru plajele sale impresionante si peisajele superbe, cat si pentru locurile cu incarcatura culturala aparte. Pretul unui sejur de 7 nopti intr-o statiune din regiunea Algarve, supranumita si „Pamantul eternei primaveri”, incepe de la 496€/ persoana si include biletul de avion catre Faro si transferurile de la aeroport la hotel.

Split-locul unde frumusetile naturii se imbina cu istoria

Pentru cei care doresc sa petreaca un sejur de 7 nopti intr-un loc cu o istorie bogata, destinatia ideala este statiunea Split din Croatia. Split este al doilea oras ca marime din Croatia, iar arhitectura cu influente romane a orasului se imbina perfect cu frumusetile naturii. Un sejur de 7 nopti cu bilet de avion si transferurile de la aeroport la hotel incluse, incepe de la 362€/ persoana.

Pentru rezervari si mai multe detalii despre ofertele agentiei de turism Paralela 45, accesati site-ul www.paralela45.ro .

Despre Paralela 45

Paralela 45  activeaza de peste 25 de ani pe piata vacantelor, fiind unul dintre cele mai vechi branduri de turism din Romania, ce detine o retea nationala formata din 35 de agentii si aproape 200 de angajati. Alaturi de turismul individual si intern, chartere si bilete de avion, Paralela 45 se concentreaza acum pe cele peste 100 de circuite pe toate continentele, multe dintre acestea regasindu-se in exclusivitate doar aici. Paralela 45 a fost votata timp de sapte ani la rand drept “Cea mai de incredere agentie de turism din Romania” conform studiului independent Reader’s Digest si a castigat in 2014 Trofeul Superbrands, recunoscut drept un pilon de comparatie pentru brandurile de succes. Mai multe detalii pe www.paralela45.ro .