Pizza delicioasa, direct la tine acasa

delivery constanta delivery constanta

Cea mai buna pizza din Constanta, la San Marco o gasesti! Nu spunem noi asta, ci clientii care ne trec pragul. Turisti sau localnici, cu totii se bucura de gustul inconfundabil si special al pizzei de la San Marco. Reteta unica si ingrediente de cea mai buna calitate, blat pufos si sos special, preparat chiar de noi. O multime de sortimente noi de pizza te asteapta sa le degusti si multe alte noutati se afla deja in meniu. Te asteptam in oricare din locatiile noastre din Constanta, sau poti comanda online direct de pe site sau din aplicatie.


Unde mananci in Constanta o pizza super buna? Daca vrei sa iesi din casa, sa mananci un pranz intr-o locatie frumoasa, te invitam la Pizza San Marco, de la intrarea din Mamaia, de pe Bulevardul Aurel Vlaicu. Imparte pizza ta preferata, de la San Marco cu persoana ta favorita, intr-o locatie noua, primitoare si foarte aproape de plaja din Mamaia. Poti incerca si burgerii din Constanta, de la San Marco, iti promitem gusturi spectaculoase si delicioase cum v-am obisnuit. Cheeseburger, Chef Burger sau Hamburger sunt cele 3 variante pe care noi le avem in meniu si le recomandam cu drag.


Pentru a-ti face mai usoara aceasta sarcina de a comanda pranzul acasa, iti poti instala aplicatia San Marco si poti comanda online, direct de pe telefon. San Marco este aici pentru tine, fix in momentele in care ai pofta de o pizza buna, de o portie de paste, de o salata racoritoare, de un burger sau un wrap, in confortul casei tale.