Pizza ca pizza, dar burgerii i-ai incercat?

burgeri constanta burgeri constanta

San Marco este o pizzerie cu traditie in Constanta, locul unde atat localnicii cat si turistii vin sa manance o pizza buna, sau sa comande acasa, prin aplicatie pizza lor preferata. Noutatea este ca San Marco nu face doar o pizza pe cinste, ci si burgeri deliciosi, savurosi si gustosi, asta spun toti clientii care i-au incercat. San Marco are 3 locatii, una in City Mall, una pe bulevardul I.C Bratianul si o locatie noua amplasata in zona Campusului Universitar. Te invitam si pe tine sa te bucuri de unii din cei mai buni burgeri din Constanta, atat la una din locatiile noastre, cat si la tine acasa.

Daca nu ai descarcat inca aplicatia San Marco, acum este momentul! Intra in App Store sau Magazin Play si descarca aplicatia San Marco, de unde poti comanda mai rapid pizza, paste, burgeri, salate, wrap-uri sau desert. Pentru ca cererile sunt din ce in ce mai mari, de acum gasiti in meniul San Marco si Chicken Burger si Veggie Burger. Nu ne dezicem de la calitatea cu care ne-am facut remarcati la nici un produs de-al nostru, de aceea iti recomandam cu caldura sa incerci si cele 2 noi sortimente de burger, daca sunt pe gustul tau.

Daca nu stii ce sa mananci azi, permite-ne sa iti facem o recomandare: un burger de la San Marco cu vita, pui sau vegetarian, alaturi de o portie de cartofi prajiti aurii, iar daca masa este pe placul tau, te rugam sa incerci si un desert din cele 9, pe care noi le adoram.

Hai la San Marco in locatie sau comanda tot ce iti doresti prin serviciul delivery Constanta, in confortul propriei locuinte, dar descarca aplicatia, pentru ca totul sa fie mai usor.